12 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΤΟ ΣΧΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΚΛΗΘΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ ???????

Με τιμή
Ανδρέας Θεολόγου
Γονιος

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΤΕΛ φιλε ανδρεα δεν ειναι ηθικοπλαστικο σωματειο " ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ"
αλλα κερδοσκοπική εταιρια .
Μια μηνυσουλα για ηθικη αυτουργια προς τον Προεδρο για το επιπεδο του προσωπικού της θα ηταν προτιμωτερη απο την ερωτηση περι αγρου.

Ανδρεας Θεολογου είπε...

Αγαπητε ανωνυμε
Που κολαει το κερδοσκοπικη εταιρεια με τη σωστη συμπεριφορα.
Προφανως κατι ηθελες να πεις και εσυ......

Ανώνυμος είπε...

Ίσως πρέπει να ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Λαμίας κ. Θεολόγου έαν πράγματι αποδεδειγμένα συμβαίνει κάτι τέτοιο! Είναι σοβαρό το ζήτημα έχει να κάνει με την ασφάλεια τόσων παιδιών!

Ανώνυμος είπε...

Η περίπτωση να υπάρχει ανάρμοστη συμπεριφορά επιβατών εξετάζεται ποτέ, ή φταίνε εξ ορισμού οι οδηγοί και οι εισπράκτορες;
Αν κρίνουμε από την έπαρση κάποιων γονιών και το ότι κακομαθαίνουν τα καμάρια τους, δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα.
Και σίγουρα δε μπορεί να δικάσει κανείς σε ένα σάιτ. Αμα έχει θέμα, κάνει καταγγελία αρμοδίως και όχι στο μπλογκ...Ημαρτον!
Κύριε Μπλόγκερ θα πρέπει εφόσον δημοσιεύσατε το (μεταξύ άλλων και πολύ ανορθόγραφο άρθρο), να ζητήσετε και την άποψη του προσωπικού του λεωφορείου, ώστε εμείς ... να βγάλουμε τελικά την απόφαση :) (αντί μειδιάματος)

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε εγω προτεινω εξεταστικη των πραγματων επιτροπή... μουαχαχα?

Ανώνυμος είπε...

Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες εγω λεω κατευθειαν στο λαικο δικαστηριο ή μαλλον στο ανταρτοδικειο και εκτελεση στα πεντε μετρα αλλα Τσαουσεσκου.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το δούμε το θέμα πάντως και να ακούσουμε και την άποψη του ΚΤΕΛ για να σχηματίσουμε γνώμη!!!!

ανδρεας θεολογου είπε...

οταν καυτηριαζεις καποιες συμπεριφορες αναρμοστες, δεν το κανεις γιατι ετσι σου κατεβηκε η γιατι ξυπνησες αναποδα. υπαρχουν παντα τα πραγματικα αιτια.
τωρα, αν καποιοι θεωρουν οτι υπαρχουν και κακομαθημενα παιδια, αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
ομως αγαπητε φιλε, που απ΄ οτι καταλαβα ενοχληθηκατε απο το ανορθογραφο κειμενο μου, σας πληροφορω οτι οταν γραφεις στο ποδι, στο κινητο, ρισκαρεις να κανεις λαθη, κατι που εστιασατε εσεις και μαλλον ξε.φυγατε της ουσιας του περιστατικου, που ανεφερα, το οποιο δεν ηταν το μοναδικο σας πληροφορω.
ωστοσο, σας πληροφορω οτι καποιοι ανθρωποι, δεν παραποιουν τα δεδομενα.
επι πλεον δε, δεν γραφουν ανωνυμως.

μφχ
Ανδρεας Θεολογου

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ανδρέα παγενε νομίζεις ότι θα πας κ για δήμαρχος μάζεψε τις φιλοδοξίες σου γιατί επειδή έγινες κ διευθυντής νομίζεις θα διαφεντεψεις κ το δήμο έλεος ποια βάλε το μυαλό στην θέση σου κ μαχμ όλοι μας να χτίσουμε τα καμένα όπως το κάνουμε!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανδρεα ,εισαι απροστατευτος και μονο που εβαλες την υπογραφη σου,αλλα ειναι το λιγωτερο,το προβλημα δεν ειναι το περιστατικο εντος του λεωφορειου,ειναι εκτος του λεωφορειου στην τοπικη κοινωνια.
Οταν οι γονεις εκαναν την συγκεντρωση στο "κλειστο"μονο για να εμποδισουν την φιλοξενεια στο λεβεντη των Συρων προσφυγων με το αιτιολογικο την μη μολυνση των δικων τους παιδιών, καταλαβαινει κανεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι"μολυντες".

Ανώνυμος είπε...

Προς 11.01 γιατί να μην πάει ο ανδρέας για δήμαρχος αφού αυτός που έχουμε και το παρεάκι του τα έχουν κάνει θάλασσα

Ανώνυμος είπε...

Οποιοσδήποτε δήμαρχος θα είναι καλύτερος από αυτόν που έχουμε.
Ακόμα και τότε ο Μάκης ήταν καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

Άντε καλά ενοχλείστε επειδή κατάφεραν κ συνενοθηκαν οι μεγάλες κ δυνατές οικογένειες του δήμου κ παράγουν αποτελεσμα.. αφήστε να δημιουργήσουμε ειναε προς όφελος όλων σας κολιγοι!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 9.22 πέφτει καλό τάισμα απο τον καράφλα δεν εξηγείται αλλιώς υπομονή οι εκλογές έρχονται

Ανώνυμος είπε...

Ρε α παγενε εεεεε τώρα που αρχίζουν να υλοποιούμε τα σχέδιά τραινο πάει ο δήμος την επόμενη θητεία θα πεταμε..φίλε ειτε το θες είτε οχι η elite των ατόμων του δήμου είναι με τον γιατρό. Καλύτερη σύνθεση δεν έχει ξανασυμβεί κ τέτοια ονόματα είναι όλα μαζεμένα είναι τιμή για τον δημο κ μπράβο τους που θα ξαναασχοληθουν..παμε γερά με Συκιώτη μπροστά

Ανώνυμος είπε...

6.01 Κόψε τα ληγμένα σε πειράζουν

Ανώνυμος είπε...

Να άφηναν και κάνα δρόμο ανοικτό γύρω από το λιμάνι καλά θα ήταν! Υπάρχει πεζοδρομος οκτώ μέτρα εκεί! Τον βλεπετε πουθενά? Που είναι ο πεζοδρομος οεο?

Ανώνυμος είπε...

ο τύπος μοιράζει κάθε μέρα 100 τόνους σανό...
και αρκετοί τρώνε από αυτό!!!
κατάντια...

Ανώνυμος είπε...

Καλά οκ μια σωστή ομάδα δυνατων κ επιφανών καμένο βούρλο άγιο κωνσταντινιοτων κ επιστημών κ μεγαλοαγροτω ν του Μώλου εχουν γραψει ιστορία κ μετά την επομεεπ θητεία θα χει τελειωσει το μελανι..σύνταξη από τα αξιωματα του δήμου θα πάρουμε κ ειδικά οι νέοι συμβουλοι που δεν έχουμε ασχοληθεί παλι κ με την αρογη του δημάρχου θα παρουσιασουμε εργο

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ο θεολόγου παιδιά? Τον ξέρει κανένας? Εγω πρώτη φορά τον ακούω και θέλει και δημαρχεία? Ρε τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον τόπο χαχα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας πλέον.....

Ανώνυμος είπε...

Καλή σαρακοστή σε όλους μας..11:45 εδώ δημαρχια ξαναθελουν οι του Συκιώτη πάλι ο Θεολόγου σε πειραξε έλεος ποια...

Ανώνυμος είπε...

Ο "Πρωτοκλητος"Ανδρεας, συνεργατης της ορθης ενεργειας και θιασώτης της λογικής σκεψης,θα ηταν βασει της επαγωγικής Αριστοτελικής σκεψης, βασιμος και θεμιτος υποψηφιος, αλλα υστερει ως μη προσοντουχος μιας εθιμικής αλλα ουσιαστικής "Λιστας"πλεονεκτηματων που οριζεται απο τα ατομικα θελω [η εστω συντεχνιακα]της συναθροισης των Δημοτών, δηλ. στα 'Καφέ'.





Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός ποια προσόντα έχει επί πλέον? Το ψέμα? Η τις δυνατές οικογένειες των καμενων?

Ανώνυμος είπε...

Ο ντοκτορ απο τα πολλα θα κάνει το Παπανδρέου να μοιαζει βρέφος μπροστα του.. ας οψονται τα πρόβατα που τον ακολουθούν!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω για δήμαρχο τον Ντουβρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω την πασόκα ή την ξυνή εξάλλου αυτές κυβερνάνε ο γιατρός προσοχή στέκεται μπροστά τους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια έξυπνη επιλογή συνδυάζοντας το με τον δικό μας το Θανάση..δύο δυο χρόνια...αλλά με το γιατρό τι θα γίνει? Εγώ προτείνω να τον κατεβασουν ως υποψήφιο σύμβουλο αλλιώς θα πάρει το φτυάρι..

Ανώνυμος είπε...

Zada h dhmarxara sthn zhna..poly to alkool

ανδρεας θεολογου είπε...

προς τον 11.01
ουδεποτε με ενδιεφερε ο θωκος του Δημαρχου η του Δημοτικου συμβουλου.
Ομως, απο τη στιγμη που επελεξα να ζησω σε τουτον τον τοπο, δραστηριοποιουμαι στο τουριστικο τομεα και ειμαι παντα διαθεσιμος να βοηθησω οπου και οταν χρειαστει.
ωστοσο, αγαπητε κυριε, η ευγενεια ειναι αυτο που χαρακτηριζει τους ανθρωπους που σεβονται πρωτα τον εαυτον τους και μετα τους αλλους, κατι που για εσας ειναι αγνωστη λεξη.
μφχ
Ανδρεας Θεολογου

Ανώνυμος είπε...

Πάψε ρε κρυψηνε...κρα κάνει ο κ...Λος σου για την τιμή να είσαι δημαρχαρα κ μόνο ο γιατρός μπορεί κ ο θανασης ουδείς άλλος

Ανώνυμος είπε...

O Kαράφλας έχει τάξει στον Παταργιά ότι θα πάρει την κόρη του σαν συνεργάτη για αυτ'ο δεν μιλάει στα συμβούλια

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο καράφλας το διαδίζει

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν έχει σύμβουλο το Λαμιώτη, που κάποια γνωριμία τους συνδέει; Σιγά μη τον διωξει

Ανώνυμος είπε...

Aftos exei fygei eidh...padws Kati syzhtietai ektos ths korhs tou patargias gia ton gio toy tsomou apo ton mwlo

Ανώνυμος είπε...

Ωρε Γλέντια....

Ανώνυμος είπε...

Dhladh?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το κοριτσι του Παταργια ησυχο. Απο ΤΕΙ δεν μπορει να γινει επιστημονικος συνεργατης

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ........

Ανώνυμος είπε...

Επιστημονικός όχι ειδικός ναι μπορεί να γίνει...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά επειδή έρχονται εκλογές με πίσλη , τσομο , πατάργια ειδικοι επιστιμονικοι συνεργατες ο Μώλος το ρεγγινη η Μενδενίτσα ο άγιος Σεραφείμ η Ανάβρα τα καμένα είναι 80 τοις εκατό μαζί του κ με τον κουμπάρο κ ο αγιος δικός του περίπατος για τον γιατρό

anonhmos είπε...

Κυριοι σας διαβαζουμε καθε φορα αλλα τιποτα το αξιολογο νομιζω οτι δεν παρακολουθειτε τα ΔΣ και δεν βλεπω αναπτυξιακες ανησυχιεςαπο πλευρα σας ....... Σας προτεινω να πατε στα ΔΣ και να εχετε τις προτασεις σας ....για να παρετε τις δεουσες ψευτικες απαντησεις απο την Δημοτικη αρχη.... για να εχετε να λετε . Δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση ....ελατε να τα λυσει ολα τα θεματα σας ο καραφλας με την κυρια και με τους αλλους αρχοντες που ειναι ολοι τους ενα ψεμα..... Ξερετε τα δινουν ολα για να κρατηθουν στην εξουσια τους αρεσει........Ελατε γιατι αλλες ωρες δεν τους βρισκεται το καραβι παει μονο του χωρις καπετανιο οτι θελουν κανουν χωρις αποφασεις ΔΣ και των επιτροπων του Δημου.........