08 Νοεμβρίου 2017

Γενική Διακοπή Νερού Στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, αύριο θα υπάρξει Γενική διακοπή νερού απο νωρίς αύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 το πρωι σε όλα τα Καμένα Βούρλα λόγω σοβαρής ζημιάς…..(μέχρι αργά το μεσημέρι)

fonografos.net

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πραγματικα για την κατάντια της πόλης μας. Η αιτία της διακοπής νερού δεν ηταν κάποια βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης αλλά που αλλού παρα στο δίκτυο αποχέτευσης. Η κακοτεχνία σε όλο της το μεγαλείο. Υπευθυνος του έργου ποιος είναι άραγε?Ο τότε Δήμαρχος? Μηχανικός? Εργολάβος? Ποιός? Θα τιμωρηθεί καποιος? Δεν είναι μακριά η μερα που το δίκτυο θα κάνει μπαμ. Το ιδιο πάλι κάθε φορά που έχουμε διακοπή ρέυματος, αυτη συνοδέυεται μετα απο λίγη ώρα και με διακοπή νερού. Ξερετε γιατι? Γιατι τοσοι μεταπολιτευτικοί δήμαρχοι δεν αξιώθηκε ένας να βάλει μια γεννητρια στην δεξαμενη να δουλέυει το μοτεράκι όταν δεν έχουμε ρέυμα. Γιατι άραγε είναι τόσο δύσκολο θα μου πείτε? Οχι, απλά η μίζα του ειναι μικρή φαίνεται σε αντιθεση με το ξεπούλημα του λιμανιου που ήταν πιο μεγάλη ενδεχομένως. Το αποτέλεσμα είναι η πόλη εδω και ενα εικοσιτετράωρο να μην έχει νερο. Ο κόσμος δεν μπορεί να πλυθει να κανει την ανάγκη του κ.λ.π. Η ενημέρωση απο τον Δήμο ανύπαρκτη πέραν της αναρτησης σε αυτο το μπλογκ και κάτι σκόρπιες αράδες σε κάτι φεισμπουκ και αηδίες. Μεγάφωνα δεν υπάρχουν? Πολλοι σήμερα το πρωι βρεθηκαν προ τετελεσμένου γεγονότος και το ερώτημα που πλανάτε είναι ένα: ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ? Ντροπή πάντως.......ελπίζω να βρεθεί λύση έγκαιρά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΆΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ..ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΕΝΑΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ,ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ,ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ,ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ;

Ανώνυμος είπε...

όπως τα λέει ο 6:34... παντελώς λανθασμένη νοοτροπία την οποία αναπαράγει συστηματικά ο γνωστός άγνωστος...

Ανώνυμος είπε...

Κότζακ προχώρα διέλυσε τα όλα

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και η νοοτροπία μας είναι για κλάματα, κοινώς χαμηλού επιπέδου,αλλά εδω που τα λέμε και οι δημοτικοί άρχοντες που εκλεγήκαν μεταπολιτευτικά ήταν στην πλειοψηφία τους λαμόγια και καιροσκόποι. Να μου πείς όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης κάθε λαός είναι άξιος αυτών που τον κυβερνάνε!!!!! Τα χάλια μας λοιπόν....

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στα χίλια και βαλε ... δίκαια, με την διακοπή της ύδρευσης, λέμε και γράφουμε διάφορες εκδοχές (επιεικώς) .... άστοχες π.χ η φθορά δεν ήταν στο δίκτυο αποχέτευσης αλλά στο κεντρικό αντλιοστάσιο μας, που η αποκατάσταση της ζημιάς θα γινόταν μόνο με την μη λειτουργία των αντλιών, επομένως δεν θα έπρεπε να έρχονται λύματα, για να πάνε στον ΒΙΟΚΑ.
Για να μην έρχονται λύματα , θα πρέπει να υπάρχει διακοπή ύδρευσης , είναι απλό.
Εάν συνέχιζαν να έρχονται στο αντλιοστάσιο λύματα , τότε θα κατέληγαν στην θάλασσα απο τα φρεάτια της Γ.Β απο Μύθο μέχρι Μουριές ( θυμάστε πριν απο 3 χρόνια το Πάσχα τι έγινε που κλάταραν και οι δυο αντλίες της αποχέτευσης)
Εκτος εάν δεν μπορούμε να δυσκολευτούμε για μισή μέρα και θέλουμε καμιά 500ρια μ κυβικα λύματα να καταλήξουν μπροστά στην θάλασσά μας.

Πάντως έχουμε δίκιο να διαμαρτυρόμαστε για την μη ενημέρωση, ούτε στην ιστοσελίδα δήμου, ούτε μεγάφωνα, έτσι στο μουγκό , δεν γίνεται κύριοι του δήμου.
Μονον στον fonografos.net, δεν είναι ενημέρωση δημοτών αυτη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για να τα ξαναπάρουμε απο την αρχή τα πράγματα.
Ειναι ή δεν ειναι οι εκλεγμενοι στο Δήμο υποχρεωμενοι να λύσουν προβλήματα;
Τα προβλήματα αυτά ειναι ή δεν ειναι χρονίζοντα[αστοχίες και λαθος κατασκευες];
Γιατί λοιπόν οταν κανουμε κριτική μπερδευόμαστε με τα προσωπικά συναισθηματα αντί μιας ψυχραιμης και καθαρής αποψης για το πρόβλημα;
Ειναι δυνατόν να πιστευει κανείς οτι η διακοπή της υδροδότησης ήταν αποτέλεσμα σαδιστικής ενεργειας με στόχο να φερει "κρεσεντο" διαμαρτυριών;
Βεβαια για να αντιμετωπίσει ο Δημος τα προβλήματα στην υδροδοτηση [αλλεπαλληλα σπασιματα αγωγων,εφεδρικες αντλίες,ηλεκτροπαραγωγικές μηχανεςκλπ],καθώς και στο αποχετευτικό εργολαβικά απαράδεκτο κατασκευασμένο [λαθος αντλειοστασιο,διατρητο δικτυο,φρεατια και 'πορτοκαλί" συνδέσεις φρακαρισμενα απο λιπη κλπ]θέλει χρηματα και σχεδιασμό.
Ομως δεν ειναι δυνατόν στο μπλογκ ο καθενα μας να ζηταει καθε τοσο την κεφαλη επι πινακι του Καμενοβουρλιωτη Αντιδημαρχου λες και ειναι ο θεός,αλλωστε πάντα ετσι ήταν .
Οσον αφορα την εγκαιρη ενημερωση ,ολοι το ηξεραν αλλα δεν θελαμε να αποδεχθούμε την διακοπή του νερού ως πολύωρο γεγονός αλλα ως "Τσιπρική" αυταπατη.


Ανώνυμος είπε...

Φυσικά κ δεν είναι σωστό να αποδίδονται ευθύνες στον αντιδήμαρχο καμένων βούρλων για ζήτηματα πού αφορούν τις άλλες δημοτικές ενότητες. Εδώ όμως παρατηρείται το εξής , να ανακατεύετε ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος στα ζητήματα των άλλων δημοτικών ενοτήτων ως λες κ είναι ο δήμαρχος η ο αντ' αυτού. Υπό την προϋπόθεση αυτή ορθώς δύναται να ζητείται η κεφάλι του επί πίνακι αν ζητείται κ δεν είναι προβοκατορικο τέχνασμα. Ούτως ή άλλως αυτός είναι κ ο σκοπός του. Να γίνει δήμαρχος καμένων και να πάρει την θέση του όχι μόνο στον Δήμο αλλά κ στην ικανοποίηση του βίου της.... Όποιος είναι κοντά του γνωρίζει...! Κοτζακ δεν ξέρεις τι φίδι μάλλον ιπποπόταμο κρύβεις, αν μπορεί να κρυφτεί στον κόρφο σου!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 3.24 μαθε οτι οι αντιδημαρχοι εχουν ανεκαθεν αρμοδιοτητα κατα τοπο (δηλαδη ΔΕ) και καθ υλη δηλαδη για ενα θεμα σε ολο τον Δημο (πχ ορχος στον Μωλο ο εκει αντιδημαρχος ευθυνη για την συντηρηση των αυτοκινητων, ή ενας απ ολους την ευθυνη για τις παιδικες χαρες, ή ενας απ ολους για τα κοιμητηρια, και ούτω καθ εξης.
Ετσι γινεται πλεον, ρωτα να μαθεις σε ποια συγκεκριμενα θεματα εχουν αρμοδιοτητα σε ολο τον Δημο.

Ανώνυμος είπε...

Ένταξη μην τρελαθώ κι όλας που θέλεις να πάει ο Νίκος ποιο κάτω από τον κουμπάρο δεν γίνεται κ στο όριο τότε ο Νίκος έπρεπε να τανε μην σπω κ στα καμενα

Ανώνυμος είπε...

Σερφάροντας σήμερα στο διαύγεια Δήμου, διαβάζει κανείς πλήθος (10 τον αριθμό) αποπληρωμές χρεών προς διαφόρους, με δικαστικές αποφάσεις απο 2011- 2014 σε Καραχαλιο, θεατρικά μονοπάτια, Γκονου Β. Δήμο Ρεντη, Φιλο+ Φιλο ,Θέατρο Καρδιτσας, Κοτσαριδα, Πιστολα, Χαλβατζη ποσό γύρω στα 230.000 γιουρο.
Πρέπει να είναι επιχορηγήσεις του Σκουρλέτη προς την ΤΑ, οπως και τα 1.650.000
(Παπαλαμπρου , ΧΥΤΑ Λαμιας κ.α), .
Εαν είναι έτσι, (γιατί θα ήταν αδύνατο να σηκώνει το ταμείο τέτοια αφαίμαξη ), πρέπει να πιστωθούν στον Δήμαρχο και την Οικονομική Υπηρεσία.

Δήμαρχε, εάν έχουν καθαρίσει (όλες ή σχεδόν όλες) οι παλιές αμαρτίες, καιρός και για κανένα εργακι στις γειτονιές μας, έχουμε...................... πολλές ανάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Λασπολογε συκοφαντ πλες δεν καν' έργα ο δήμαρχος...