29 Αυγούστου 2017

Δημοσίευση Εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Ιανουάριος Ιούλιος 2017

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΓΡΑΦΗΣ,ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΝΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ.

ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΑΓΟΝΕΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣΕΚΟΝΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΔΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΩΣ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ, ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΔΙΕΥΡΥΝΩΝΤΑΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ?

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...


Το μουστάκι του δημάρχου πως σας φάνηκε? Θα σας παραπέμψω στην ατάκα ***** Δεν συνεχίζω το υπόλοιπο γιατι θα θιχτούν τα trolls του δημάρχου... να μην ρίχνουμε και το επίπεδο που τόσο έχει ανεβάσει η τωρινή δημοτική αρχή

Ανώνυμος είπε...

το πως ενας ανθρωπος θελει να εμφανιζεται ειναι δικο του θεμα ,και δεν αφορα κανεναν,θελει μουστακι δικο του θεμα θελει αποτριχωση στον.... ποπο του ειναι θεμα του κωλου του,γκεκε.