13 Ιουνίου 2017

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις από αύριο στις σύραγγες του Αγ. Κωνσταντίνος και των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, από τις 13 έως τις 22 Ιουνίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. 

Ειδικότερα, στις 13, 14 και 15 Ιουνίου και από τις 08:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού, στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία  προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Tέλος, στις 20, 21 και 22 Ιουνίου και από τις 08:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία  προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: