20 Μαΐου 2017

Παραδοσιακό Πανηγύρι στην Καρυά Καμένων Βούρλων – Πρόσκληση από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

Θρησκευτικό Πανηγύρι στις 4 Ιουνίου ημέρα Κυριακή , παραμονή του Αγίου Πνεύματος, διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγία Τριάδα του χωριού Καρυά Λοκρίδος.
Το Δ.Σ του Συλλόγου « Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» προσκαλεί τους συγχωριανούς μας καθώς και τους συντοπίτες μας και φίλους μας από τα γύρω χωριά να συμμετέχουν στο Πανηγύρι.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την γιορτή του Αγίου Πνεύματος με ζωντανή Παραδοσιακή Μουσική , στο τραγούδι θα είναι ο κ. Τσατσαράγκος στο Κλαρίνο ο κ.Καραστάμος, θα υπάρχουν ψητά, ποτά με ελεύθερο χορό και γλέντι για όλους ……

Σας περιμένουμε
Από το Δ.Σ του Συλλόγου.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕ ρε γλέντια!!!! Πανγκυρ Καρυώτικο!!! Καλή διασκέδαση και χρόνια πολλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Καρυα η ορεσιβια μητερα πατρίδα των κατοικων των Καμενων Βουρλων θα ειναι παντα το απανεμο αραξοβολι αποτοξινωσης μεσα στην καταιγιδα του συγχρονου τροπου διαβίωσης που σήμερα εχουμε υποστεί.

Τιμή και δοξα στους προγονους μας τους 'βασιλεις' των ορεων για τον ανοθευτο και αυθεντικο τροπο της τοτε παλαιας φτωχικης ζωης τους.

Αν ηταν να επιλεξω τον τροπο να αποχαιρετησω την ματαια τουτη ζωη θα προτιμουσα να ηταν, πεινασμενος με την φλογερα στο στομα σε ενα κορφοβουνι της Καρυας και οχι με αφορητους κολικους πνιγμενος απο την υπερβολικη δοση μορταδελλας σε ενα κρεβατι .

Η συμμετοχή στην Γιορτή της Καρυας και η μεθεξη που προκυπτει, δεν εγκειται στα κλαρινα ,στο ψητο κρεας και για να με δουνε και να τους δω,αλλα στο απλο κεράκι στην μνημη καποιων και σε μια συνολικη πληροφορηση που θα δωσει σε εκεινους που 'μπορουν'οι αισθησεις τους.


Ανώνυμος είπε...

Ετσι φιλε για τους αειμνηστους προγονους μας!!!!