19 Οκτωβρίου 2014

Το ‘Δωρεάν Internet’ που ΔΕΝ είναι τελικά και τόσο … Δωρεάν

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαβάζω (και γελάω) για άλλη μια φορά, τους πηχυαίους τίτλους για το δωρεάν Internet που θα μπει πάλι στο χωριό μας.
(για τα Καμένα Βούρλα λέω, οι άλλες περιοχές στην Ελλάδα δεν αφορούν το παρόν άρθρο).

Ήμουν νιος και γέρασα και κουράστηκα να ακούω για αυτό το κωλοδωρεάν Internet χρόνια τώρα στα Καμένα Βούρλα (διαβάστε εδώ τι παιζόταν πριν κάνα δυο χρόνια), και να βλέπω κεραίες wifi να εγκαθίστανται και να μην δουλεύει τίποτα.

Είμαι χρήστης Internet κανονικότατος και έχω το τεχνικό υπόβαθρο λόγω επαγγέλματος να κρίνω αν ένα wifi δουλεύει ή όχι, έχει επάρκεια ή όχι, και αν αυτός που το έβαλε απλά έφαγε μερικά χιλιάρικα ή έδωσε πραγματικά λύση στο πρόβλημα.

Λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε, όλες οι προηγούμενες προσπάθειες που γίνανε για δωρεάν ασύρματο Internet στα Καμένα Βούρλα (αλλά και στα γειτονικά χωριά) απέτυχε παταγωδώς στην συντριπτική πλειοψηφία του αρχικού προαναγγελθέν έργου, και πιστεύω το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Θέλω να πω ότι όσες φορές ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το ρημαδοfree wifi ποτέ δεν έπαιξε … τόσο απλά.

Έρχονται τώρα και λένε ξανά-μανά, δωρεάν wifi και λένε λες και έγινε η επανάσταση του 1821. Σιγά ρε παιδιά, και πάλι μια από τα ίδια θα κάνετε, κάποιος θα φάει κάμποσα χιλιάρικα και δεν θα δουλεύει τίποτα.

Το γκρινιάζω το θέμα, γιατί η κάθε απόπειρα (όλες αποτυχημένες μέχρι τώρα) του κάθε αδαούς να κάνει ασύρματο Internet κοστίζει ένα σκασμό λεφτά, και μην μου πείτε ότι κάποιες φορές δεν τα πληρώνει ο Δήμος αλλά το ΕΣΠΑ κλπ γιατί πάλι θα γελάσω… μην γελιέστε , ΕΣΠΑ ΞΕΣΠΑ κλπ, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πάλι εσύ θα τα πληρώσεις, ναι ναι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις αράδες. Εμ που νομίζετε ότι θα πάει ο λογαριασμός στο τέλος τέλος? Σε εμάς καταλήγει … για σκεφτείτε το καλά, είναι κανένας να χαρίζει λεφτά? Μπααα δεν νομίζω!!

Φιλικά ο Blogger

ΥΓ
ααα και μην ξεχάσω .. δήμαρχε Γιάννη Συκιώτη, εκείνα τα δημοτικά συμβούλια ‘live’ πότε θα τα ‘βγάλεις’ στο Internet? Θα το κάνεις ή φοβάσαι τίποτα? όχι δηλαδή .. να ξέρουμε και εμείς οι απλοί άνθρωποι … Ο Δήμος Λαμιαίων δηλαδή είναι καλύτερος που χρόνια τώρα μεταδίδει τα δημοτικά συμβούλια ζωντανά??

Δεν υπάρχουν σχόλια: