02 Οκτωβρίου 2014

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της 30/9/2014 του Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κάντε click στην φωτογραφία για να διαβάσετε τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στον Δήμο μας.

Αλλά έχω μια ερώτηση κύριοι κύριοι αρμόδιοι ..

Όπως διαβάζω από την σχετική ανακοίνωση που εξεδώσατε στο site του δήμου μας, για τις αποφάσεις πρόσεξα ότι λέει «Live streaming: Όχι»

Γιατί ρε παιδιά δεν το ενεργοποιείτε εκείνο το ‘ρημαδοlive streaming’ να παρακολουθούμε και εμείς τα δημοτικά συμβούλια από τα σπίτια μας μέσω internet?? Ένα σκασμό λεφτά κόστισε γιατί δεν κάνετε ένα τικ να πατήσετε το κουμπί?

Άντε ρε λεβέντες .. κάντε μου την χάρη και από το επόμενο συμβούλιο σας παρακαλώ ενεργοποιήστε το να σας βλέπουμε και να σας ακούμε live … να μαθαίνουμε και εμείς από πρώτο χέρι τι γίνεται και τι λέγεται σε αυτά τα περίφημα δημοτικά συμβούλια.

Με τιμή
O Blogger

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου εχουμε δημοτικο συμβουλο που ειναι μελος του πανελληνιου. συνδεσμου ιαματικων πηγων τον κ.Μακρυνιτσα και γνωριζει πολλα θεματα!!!τι γινεται εδω?η πορεια θα δειξει.καλη τυχη κ.Καραμανολη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.C

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΄΄ΚΥΜΑ΄΄ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Μια σοβαρή παρατήρηση προς τον κ. Δήμαρχο Ιωάννη Συκιώτη.
Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείτε το επίσημο site του δήμου ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του, για προσωπικές απαντήσεις ή επιστολές. Τα δελτία τύπου του δήμου αναφέρονται σε θέματα που αφορούν τους δημότες για ενημέρωση και πληροφόρησή τους σχετικά με τον τόπο τους ή με τους ίδιους. Οι προσωπικές σας θέσεις μπορούν να λέγονται με δελτία τύπου, που θα ανακοινώνονται από το πολιτικό σας γραφείο και όχι από τις υπηρεσίες του δήμου.
Θα προτιμούσα π.χ. ένα δελτίο τύπου από το δήμο που να ενημερώνει τους δημότες για την πρόσληψη της κ. Νιάφα. Για το πώς έγινε η ανάθεση (σίγουρα όχι μέσω ΑΣΕΠ, γιατί απαιτούνται αρκετοί μήνες), βάσει ποιών αναγκών, από ποιά οικονομική επιτροπή εγκρίθηκε το κονδύλι της μισθοδοσίας της (άσχετα αν είναι με απόδειξη παροχής υπηρεσιών), σε ποιόν προϋπολογισμό έχει μπει; Εκτός αν την πληρώνεται ο ίδιος. Αλλά αυτό μπορείτε να το κάνετε στο ιατρείο σας και όχι στο δήμο όπου πληρώνεται μέσω ανταποδοτικών. Και απ’ όσο γνωρίζω δεν έχετε ορίσει ειδικούς συνεργάτες. Αλλά κι αυτό γίνεται μέσω ΑΣΕΠ κ. δήμαρχε και όχι με το «αποφασίζω και διατάζω».
Με την ίδια ακριβώς λογική του «αποφασίζω και διατάζω» λειτουργείτε και τον ΒΙΟ.ΚΑ. Μια πολύ ευαίσθητη υπηρεσία από όλες τις απόψεις. Κάνοντας απ’ ευθείας αναθέσεις, χωρίς καμία έγκριση. Αλλά γι’ αυτό το θέμα δεν γνωρίζω πολλά ακόμη. Θα μάθω και θα σας ρωτήσω. Εκτός αν με προλάβετε και μου απαντήσετε μέσω κάποιου δελτίου τύπου του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ......... [ΔΗΜΟ].

ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ........ [ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ].

ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ......... [ΣΤΑ ΜΜΜΕ].

ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ
ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ........ [ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ].

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΥΜΝΟΣ,ΕΝΩ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΙΚΕΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ........ [ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;]

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ............. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ

ΣΦΙΓΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΦΙΓΓΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΛΑΘΟΣ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ( ΔΗΜΟ ),
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ,
ΩΣ ΜΕΓΑ ΑΡ…….ΤΟ ( ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ ).
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΥΜΝΟΣ…… , ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ,
ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ !!!!!! ( ΩΣ ΣΦΙΓΓΑ)
ΔΗΜΑΡΧΕ, ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΩΣ ΣΦΗΚΑ Ή ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΩΣ ΦΙΔΙ ,
ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ …(ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΑ)………… ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ.
ΕΥΓΕ ΣΦΙΓΓΑ, ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ .
Με αγαπη Η ΚΡΑΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
ΤΗΣ "ΚΡΑΜΠΑΣ" ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ "ΣΟΥΒΛΙΕΣ".

Ανώνυμος είπε...

Ας μας ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος για τις καινούριες προσλήψεις και αναθέσεις που έγιναν με το καλημέρα σας που σε κάθε ομιλία μας μιλούσε για διαφάνεια!!!
Να ενημερώσει τους πολίτες για την πρόσληψη της κ.Νιάφα. Τον κ.Νταρλαδήμα ποιο πολιτικό γραφείο τον έστειλε για ***** **** στο Δήμο??? Η πρόσληψη της νύφης του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαγρηγορίου πως έγινε????
Με τον ίδιο μάλλον τρόπο έγινε η ανάθεση για την λειτουργία του ΒΙΟΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στην τοποθεσία ΄΄Πλατανιάς΄΄ Καινούριου, λίγα μέτρα μετά την αερογέφυρα (Δεξιά) οπως πάμε πρός το πρατήριο του Καραδήμα έχουν παρατήσει ενα υπέροχο γλυκό σκυλάκι ,κουταβάκι! Όποιος έχει τα αρχίδια και αισθάνεται ΆΝΘΡΩΠΟΣ να πάει να το πάρει __ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ._

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΑΝΩΦΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Η ΠΙΤΑ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ, ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ( ΜΠΕΖΑΤΗ, ΠΑΝΤΡΑΣ…ΚΟΝΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ( ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ. ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΚΕΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση ήταν ΑΠΕΤΑΞΩ τον Σατανα [Λύματα Αγιου Κων\νου], ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ είπε ο Συκιώτης,στην
συγκέντρωση του ξενοδοχείου Ωκεανίδα.
Τώρα αν εσύ βλέπεις μετά την απένταξη του έργου απο το Υπουργείο,επαναφορά του θέματος μάλλον
θα πεσεις εξω.
Ακόμη ομως και να έλθει ως θέμα λίγη τύχη θα εχει διότι οι συσχετισμοί δυναμεων μέσα στο Δ.Σ.
είναι διαφορετικοί απο τα προηγουμενα χρόνια.
Τώρα ποιός πετροβολάει εκει μέσα ποιόν ασε καλύτερα να το ξέρει η υπηρεσία.
ενα ειναι σιγουρο πέντε χρονάκια θα βγάλουν μερικοί τη Μπέμπελη.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 10, 02 η κ.νιαφα οσο και να θελει ο δημαρχος να την καλυψει ειναι εντελως παρανομη δεν εχει καμια σχεση με τον δημο αλλα ειναι υπαλληλος του κ,τσαμη και καμμια δουλια δεν εχει σχεσι με την διοικηση του δημου.ας αλλαξει συμπεριφορα η κυρια στους υπαλληλους γιατι υπαρχουν και συνεπειες ο νοων νοητω

Ανώνυμος είπε...

AΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΙΛΕ 3,46 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΑΦΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ
ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ
-ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΣΩ.
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΕΝΤΡΑ" ,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

προς 4043 ο δημαρχος δεν ειναι δικτατορας υποκειτε και αυτος στους νομους του κρατους οπως φυσικα οι υπαλληλοι και ο κοσμος ολος ο δημαρχος δεν λυνει τις διαφορες αλλα οι υπηρεσιες οπως π χ ο εποπτης δημοσιας διοικησις η ο εποπτης εργασιας κ α

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥ ΝΤΟΥΕΤΟ ΑΠΛΥΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ) ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΚΟΙΝΩΣ ΛΑΚΙΣΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φσκιρη πες αλευρι ο δημαρχος σε γυρευει.....

Ανώνυμος είπε...

9 40 θα εννοεις φυσικα τον πιπιλα τον προστατη της μπιρμπιλως και εντολοδοχο του ντουετου απλυτου κοντου

Ανώνυμος είπε...

ντουετο απλυτου κοντου /μπιρμπιλω΄πιπιλα καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Ολο παραπληροφρση ειστε ο κοντος με το βδελατο τα. Χουν πολυ καλα κ στην μοιρασια παρεα.. εγκυρη πηγη απο τα εσω....

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ένα σωρό μαλακιες...στ αλήθεια θεωρείτε πως επηρεάζετε έστω και έναν???ρε εκ των έσω βρες τα με το εαυτό σου...

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε μπιρμπιλω απαιχτη. ρε ουστ εσυ και το ντουετο απλυτου- κοντου που σου δινει εντολες αφου ο πιπιλας ειναι ανυπαρκτος

Ανώνυμος είπε...


ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ,ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ...

Ανώνυμος είπε...

ετσι ε ραγιαδες 5κ44 ελα να σου δειξω πραγματα χειροπιαστα και μετα θα μου πεις εαν λεω μαλακιες... πιπερι στην γλωσσα θα σου βαλω...ραγια ε ραγια τα ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση για τα προβατα που σας ακολουθουν.

Ανώνυμος είπε...

Πες μου που να έρθω... Για αρχή πες το όνομά σου και ειδικά όταν λες πως έχεις τέτοια στοιχεία! Γιατί γράφεις ως ανώνυμος? Άντε αγόρι μου τράβα σε κανένα κωλόμπαρο να ξεσπάσεις..

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερεις τι σου φταει κ χανεις την ψυχρσιμισ σου ραγια ε ρσγια.. Δεν μμου λες ομως πες οτι αυτα που ανσφερω ειναι ψεματα εσυ γιατι ζοριζεσαι τοσο? Και ποιο το προβλημα. Το. δικο σου για. την. Μετσξυ τουε συνεργασια ? Εσυ ο φακιρης εισαι η ο τδομος? Επιτελους ραγιαδες ενημερωθειτε.

Ανώνυμος είπε...

επιβεβαιωνεται οτι χθες εγινε συναντηση στο γραφειο του ορχου της μπιρμπιλως'ξερουμε ποιος μας την εφερε' και του εκπροσωπου του χιστου στον αγιο σεραφειμ.μαλλον θα λεγανε για το μαζεμα της ελιας .ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ειναι το θεμσ μας ρσγιαδες

Ανώνυμος είπε...

Η κα Νιάφα, οι αρμοδιότητες και οι θιγόμενοι
Με την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση του Δήμου (πριν 40 μέρες περίπου) , η κα Νιάφα –πολιτικός μηχανικός - ανέλαβε την τεχνική οργάνωση του όρχου . Η επιλογή των καθημερινών δραστηριοτήτων ανήκει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ενώ ο τρόπος που θα υλοποιηθούν αυτές, είναι αντικείμενο των τεχνικών και του αντίστοιχου προσωπικού δυναμικού. Αυτό είναι το βασικό πλαίσιο λειτουργίας του όρχου.
Κάποιες μικρές αλλαγές στην οργάνωση του όρχου, όπως τοποθέτηση GPS στα οχήματα του δήμου για να εντοπίζονται ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, και το κτύπημα κάρτας εργασίας δίπλα στο γραφείο της κας Μηχανικού, είναι τα πρώτα μέτρα που εφαρμόστηκαν και έγιναν δεκτά με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους .
Σωστό είναι να πούμε ότι με ικανοποίηση δέχτηκαν την προσπάθεια οργάνωσης του όρχου η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων γιατί υπάρχει και μια μειοψηφία (ευτυχώς ελάχιστη) , που ξεβολεύτηκε .
Η αναγκαία συζήτηση λοιπόν πρέπει να γίνει για την ταμπακιέρα που είναι : η αποτελεσματική διαχείριση του όρχου σε α) ανθρώπινο δυναμικό β) μηχανολογικό εξοπλισμό γ) ανταλλακτικά και δ) καύσιμα. Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης και η απάντηση δεν μπορεί να είναι παραταξιακή αλλά μια και μοναδική : Διαφάνεια και πιστή εφαρμογή των νόμων τόσο ως προς τα δικαιώματα , όσο και προς τις υποχρεώσεις όλων .
Το πώς βρέθηκε η κα μηχανικός στον όρχο αποτέλεσε την πρώτη ερώτηση του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κου Παταργιά, η οποία απαντήθηκε αμέσως από τον κο Δήμαρχο. Η απάντηση είναι στα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.
Ελπίζοντας η θεματολογία να ξεφύγει απ΄την παρελθοντολογία και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και να ανοίξουμε συζήτηση για το παρών και κυρίως το μέλλον του Δήμου μας.
Με σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΝΙΑΦΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ( ΔΗΜΑΡΧΟ και τους λοιπους Δημ. Συμβουλους ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ( ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ;;;;).
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ , ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ.
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ : ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ;;ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ;; ΕΑΝ
ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ .
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΚΙΝΗΣΗΣ , Ή ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ
ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ, ΕΓΙΝΕ ΕΔΕ;;
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

μπιρμπιλω ΄,,ντουετο απλυτου ,κοντου και φυσικα πιπιλα καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι τρωνε τα λεφτα. που. Που δεν προλαβαν να. Τα. παντελονιασουν ο βδελατος με τον τετρι με το κουμπαρο του βδελατου ολοι στο κολπο ειναι δημευση περιουσιων τωρα

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα μάγκες ανώνυμοι ..Όλοι κλεφτές και λαμόγια εκτός από εσάς! Όλα τα ξέρετε ποιος πήρε πόσα από ποιο έργο.. Έχετε και οπτικοακουστικό υλικό φυσικά!πατέ στο διάολο ρε τσιράκια..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΠΑΠΑΡΙΕΣ
ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ.
ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΗΔΙΑ.

δαμόκλειος σπάθη είπε...

άκουσα ότι οσονούπω θα γίνει συμβούλιο για τα δημοτικά τέλη και ότι θα γίνουν αυξήσεις? θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. ρε πιπίλα πας καλά ????? ακούς τι λες?

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε τώρα να το απολαύσετε. Συκιώτη δεν θέλατε? Θα τον φάτε στην μάπα κανονικά. Και αυξήσεις θα δείτε στα τέλη, και προσλήψεις παραθυράτες θα δείτε, καθώς και πολλά άλλα ωραία πράγματα θα δείτε, ένας ένας μην σπρώχνεστε. Υπομονή και δεν θα απογοητευτεί κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σμια μικρη ενημερωση οι αυξήσεις στα δημοτικα τελη εχουνε δομολογηθει απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη και αυτο δεν μπορει να αλλαξει και ας ελεγεσ τον FM1 ο Βδελατος οτι μονο μειωσεις μπορουν να γινουν..ξερετε οτα ακουσα τηω συνενετυξη δεν μπορεσα ουτε να γελασω ..πολυ κακογουστο αστειο φακιρη δεν μασαμε κουτοχορτο..καλημερα πανω απο ολα το συμφερων του τοπου ειναι κοινο και ιδιο για ολους..

Ανώνυμος είπε...

μπιρμπιλωμ απλυτεμ κοντεμ πιπιλαμ καλημερα

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1007 μου φαινεται προσπαθεις να ξεπερασεις τον γκαιμπελς

Ανώνυμος είπε...

Ωραία λοιπόν, οι προηγούμενοι κακοί δήμαρχοι κανόνιζαν αυξήσεις για αυτό και τους διώξαμε. Τώρα που ήρθε ο ρομπέν των καμένων βούρλων πιπίλας, δεν θα το ανεχτεί αυτό και δεν θα κάνει αυξήσεις! για να δούμε θα γίνει έτσι στο τέλος? Ή και ο john είναι κακός δήμαρχος και θα κάνει αυξήσεις στα τέλη!! εεε???

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα. 7Κ15 ειναι σαν τις κρισεις προισταμενν που κανατε θελει καιρο για να αλλαξουν ομως του δημαρχου του αρεσει η προσφορα στην κοινωνια κ θα τα κατεφερει. Μην ξεχνσς οτι η ιατρικη δεν ειναι επαγγελμα ειναι λειτουργμα. Κσι το ασκει αριστα κ για πολλα. Χρονισ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ.

Θεόδωρος Καλτσάς είπε...

Θέλω να σταθώ λίγο στην απόφαση 168 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου-Αγ. Κων/νου με αριθμ. πρακτικού 15/2014 της 30/9/2014 και θέμα 13ο περί "Συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης" εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μου για τη μη πρόσκληση του Συλλόγου Αγνανταίων και τη συμμετοχή μας στην επιτροπή.
Η Άγναντη μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό, αλλά έχει άποψη.
Συγχαρητήρια κύριοι!!!