09 Σεπτεμβρίου 2014

STOP !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Stop στη λειτουργία Σταθμού Διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου Φθιώτιδας

Η νέα δημοτική αρχή Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, έχει θέσει σε ύψιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του Δήμου και των  κατοίκων του.
Στο πλαίσιο αυτό, με την ανάληψη των δημοτικών καθηκόντων, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στη λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου.
Η μη εισέτι εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους της εταιρίας «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ», η παντελής απουσία μέτρων ασφαλείας, λόγω μη ολοκλήρωσης των έργων,  καθιστούν άδικη και υπέρμετρη την επιβολή διοδίων για εσωτερικές μετακινήσεις, και κυρίως για τη διασύνδεση του δήμου με την πρωτεύουσα του Νομού.
Ο Δήμαρχος Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννης Συκιώτης και η νέα δημοτική αρχή, θεωρούν επιβεβλημένη την έναρξη διαλόγου με την τοπική κοινωνία, για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης.
Διαμαρτυρόμαστε για τις μονομερείς ενέργειες παράνομης επιβολής διοδίων, χωρίς ανταποδοτικότητα, οι οποίες ουδόλως γίνονται αποδεκτές.
Καλούμε την εταιρία «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ» να αναστείλει άμεσα την λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου.
Καλούμε τους αρμοδίους σε δημόσιο, ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο με τη δημοτική αρχή και την τοπική κοινωνία για την εξεύρεση δίκαιης και αποδεκτής λύσης.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα του Δήμου και των κατοίκων, και δεσμευόμαστε να προβούμε σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια για την αναστολή λειτουργίας των πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ (ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ, ΤΟΝΙΑ, ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ,ΠΑΝΤΡΑΣ) ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ( ΣΟΥΦΛΙΑΔΕΣ, ΒΕΡΕΛΗΔΕΣ, ΧΡΥΣΟ-ΧΟΟΙ, ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΜΕΣΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα κρασια ετσι φωναζε και ο Τετρι οταν ανελαβε και στο τελος διοριζε και κοσμο στα διοδια.........το εχουμε δει το εργο!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά γιατί δεν είμαστε καθόλου ειλικρινεις και ρεαλιστές... Είναι δυνατόν οποιοσδήποτε δήμαρχος να μπορεί είτε να επιβάλει είτε να αποτρέπει τη δημιουργία διοδίων ????ας σοβαρευτούμε παιδιά.. Εδώ ούτε οι βουλευτές και υπουργοί δεν μπορούν να επιβληθούν στις εταιρίες κατασκευής θα επιβληθούν οι βλαχοδήμαρχοι???

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ Η ΠΑΛΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ,

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ ΣΥΜΕΧΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΚΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣΤΑΪΚΟΥΡΙΚΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ. ΟΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.