20 Αυγούστου 2014

Διαμαρτυρία για την έναρξη λειτουργίας των πλευρικών διοδίων στον Μώλο από 25/8/2014

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ                   Καμένα Βούρλα, 20-8-2014
  ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                                                                            Αριθμ. Πρωτ. : 14.539
       ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
                        ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Προς: 
1. κ. Χρυσοχοϊδη Μιχάλη
Υπουργό Υποδομών Μεταφορών
και Δικτύων Χαρ. Τρικούπη 182 10178 Αθήνα                                                                                         
2. κ. Σιμόπουλο Στράτο
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων
 Χαρ. Τρικούπη 10178 Αθήνα
3.- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ
Υπόψη κ. Πενθερουδάκη
 Σωρού 13 151 25 Μαρούσι
4.-Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Πλατεία Ελευθερίας 35100 Λαμία
5.- Δήμο Λαμιέων
35100 Λαμία

 Θέμα: Λειτουργία Σταθμού Διοδίων στο Μώλο Φθιώτιδας
  
Με απορία και λύπη ενημερωθήκαμε ότι πρόκειται να λειτουργήσουν οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων στον Μώλο από τις 25 Αυγούστου και εφεξής.
Η απορία μας συνίσταται στο γεγονός ότι το παράπλευρο οδικό δίκτυο δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη, ούτως ώστε να παραδοθεί σε λειτουργία ολοκληρωμένο παρέχοντας τα απαραίτητα εχέγγυα ασφάλειας, τα οποία θα ασφαλίζουν το διερχόμενο οδηγό από πιθανούς και απροσδόκητους κινδύνους.

Η υφιστάμενη κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα δεν παρέχει τις δέουσες εξασφαλίσεις για ασφαλή, και δίχως εμπόδια, οδήγηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του τμήματος Σκάρφειας μέχρι και Ράχες, μήκους 57,2 χιλιομέτρων.
Αντ’ αυτού οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι μέγιστοι ακόμη και για τον πιο συνετό και προσεκτικό μέσο οδηγό.
Η δημοπράτηση του έργου με τίτλο «Υπολειπόμενες εργασίες στο τμήμα Σκάρφεια – Λαμία – Ράχες», προϋπολογισμού 18.000.000,00 ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.),  πρόκειται να διενεργηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 με την ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

Σύμφωνα με την από 4-7-2014 Διακήρυξη της Ε.Υ.Δ.Ε./Αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε., της Γ.Γ.Δ.Ε., του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αντικείμενο της ανωτέρω εργολαβίας αποτελούν τα έργα κατασκευής-αποπεράτωσης των υπολειπομένων εργασιών του οδικού τμήματος Σκάρφεια - Λαμία - Ράχες του άξονα ΠΑΘΕ, τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν στα πλαίσια των αρχικών συμβάσεων. Στην εν λόγω σύμβαση προβλέπεται μεταξύ άλλων εργασιών και η ανακατασκευή του οδοστρώματος – ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου, μήκους 24χλμ. περίπου.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δεκατέσσερις (14) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Την απορία μας, περί της βιαστικής λειτουργίας των πλευρικών διοδίων στον Μώλο, εκ μέρους της παραχωρησιούχου εταιρείας, ήτοι της Κεντρικής Οδού Α.Ε., ακολούθησε λύπη και συνάμα οργή, διότι αφενός το παράπλευρο οδικό δίκτυο δεν έχει ολοκληρωθεί, αφετέρου, δεν μπορούμε να βρούμε έστω και έναν σοβαρό λόγο λειτουργίας των εν λόγω πλευρικών διοδίων, τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Ειδικότερα, στην σημερινή του μορφή, το παράπλευρο οδικό δίκτυο, βρίσκεται σε άθλια και επικίνδυνη για τους οδηγούς κατάσταση, αφού δεν παρέχει καμία ασφάλεια. Επιπροσθέτως, η κατασκευή του, και δη η τελειοποίησή του, όπως προκύπτει εκ της ως άνω διακηρύξεως πρόκειται να διαρκέσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ήτοι δεκατέσσερις (14) μήνες περίπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την λειτουργία των πλευρικών διοδίων του Μώλου, των οποίων το αντίτιμο ουδείς γνωρίζει ή δύναται να φανταστεί, να εκθέσει για το ως άνω χρονικό διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, αόριστο αριθμό οδηγών σε πλείστους κινδύνους, με κυριότερο εξ αυτών τον κίνδυνο για την ίδια τους την ζωή, αφού κατά την κατασκευή του παράπλευρου οδικού δικτύου θα ομιλούμε περί καθημερινής καρμανιόλας, από την οποία, μετά βεβαιότητος θα περιμένουμε να θρηνήσουμε θύματα.

Στον βωμό της κερδοσκοπίας της παραχωρησιούχου εταιρείας με την μορφή της καταβολής του αντιτίμου στα πλευρικά διόδια Μώλου, είμαστε έτοιμοι να ανεχθούμε ανθρώπινα θύματα.
Άραγε, πόση υπευθυνότητα και σοβαρότητα διακατέχει όλους αυτούς η βεβιασμένη λειτουργία των πλευρικών διοδίων του Μώλου, δίχως την ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου!
Από την άλλη μεριά ουδείς λόγος υφίσταται για την λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού διοδίων, την παρούσα χρονική περίοδο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η διέλευση των οδηγών, από και προς Αθήνα θα γίνεται από τα Καμένα Βούρλα, προκειμένου να αποφευχθεί η καταβολή του αντιτίμου στα πλευρικά διόδια.

Επί της ουσίας, αδυνατούμε να σκεφτούμε ποιος ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου σταθμού διοδίων και που αποσκοπεί η παραχωρησιούχος εταιρεία, αφ’ ης στιγμής ο σιδηροδρομικός σταθμός Μώλου δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία, γεγονός που θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του ικανό να αυξήσει τη διέλευση τροχοφόρων οχημάτων προς τον Μώλο και ως εκ τούτου, την ανάγκη, ούτως ειπείν, για την λειτουργία πλευρικών διοδίων στην συγκεκριμένη περιοχή.
Φρονούμε ότι η λειτουργία του πλευρικού σταθμού διοδίων στον Μώλο θα αγανακτήσει και θα εξοργίσει δικαιολογημένα τους δημότες του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, στους οποίους θα στέρξουμε προς βοήθεια με οποιοδήποτε μέσο και κόστος.
Αναλογιστείτε ότι η λειτουργία πλευρικών διοδίων στον Μώλο θα εκθέσει σε σοβαρό κίνδυνο εκατοντάδες οδηγούς, οι οποίοι για να μην καταβάλλουν το αντίτιμο θα κινούνται σε ένα επικίνδυνο παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τουλάχιστον μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών για την κατασκευή του παράπλευρου οδικού δικτύου, ούτως ώστε να μην λειτουργήσουν τα πλευρικά διόδια Μώλου και με την κίνησή σας αυτήν σώστε ανθρώπινες ζωές.
Σε διαφορετική περίπτωση η δίκαιη κοινωνική κατακραυγή θα μας βρει αρωγούς.

  
                                                                                    Ο Δήμαρχος
                                                                              Τετριμίδας Ευάγγελος


Κοινοποίηση:
1.     Γραφείο Πρωθυπουργού
Ηρώδου του Αττικού  19
10674 Αθήνα
2.     Γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης
Ζαλοκώστα 10
10671 Αθήνα
3.     κ. Σταϊκούρα Χρήστο
Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
Βουλευτή Φθιώτιδας
Ορλάνδου & Ταϋγέτου
35100 Λαμία
4.     κ. Σταυρογιάννη Νικόλαο
Βουλευτή Φθιώτιδας
Παπασιοπούλου 52
35100 Λαμία
5.     κ. Κουτσογιαννακόπουλο Κων/νου
Βουλευτή Φθιώτιδας
Λεωσθένους 12
35100 Λαμία
6.     κα Ελένη Μακρή Θεοδώρου
Βουλευτής Φθιώτιδας
Ρήγα Φερραίου 30
35100 Λαμία
7.     κ. Κυριακάκη Βασίλειο
Βουλευτής Φθιώτιδας
Αθ. Διάκου 6
2ος  όροφος
35100 Λαμία

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλα τελικά δεν σου κάνε την χάρη με τα διόδια.Στα φορέσανε πρίν να φύγεις... αλλά ξέρω τι θα πείς - φταίει ο νέος Δήμαρχος. Αμ δε ... όλοι ξέρουμε το ρόλο που έπαιξες σε αυτά τα δίοδια. Κρίμα γιατί θα σε θύμομαστε για τα δίοδια, άφησες το στίγμα σου, πάλι καλά έκανες το κλειστό....

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ο κότζακ που θα είναι δημαρχάρα θα τα βγάλει τα διόδια? Χαχχαχαχαχχαα
αι κατούρα τα ποδάρια’ς ρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΧΗΣ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΦΠΑ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ή ΧΡΟΝΙΚΟ) ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ...ΒΔΕΛΑΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ( ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ Ο ΜΩΛΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ...ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΩΛΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΛΑΔΙ...,ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕς ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ,ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ..
ΕΠΙΣΗΣ,ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΞΕΡΕΙς ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΜΑΛΛΟΝ.....ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΔΙΩΝ Π Α Ν Τ Ο Υ???)
Υ.Γ.ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΟΜΩΛΟΣ ΕΠΙ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΓΗΠΕΔΑ...ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΦΙΛΕ!

ΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΕΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ,ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΩΤΕΣ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ; ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΟΥ; ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΈΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΖΕΊΤΕ ΡΕ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΓΟΝΙΑ. ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται ρε παιδια οτι θα πρεπει πληρωνουν διόδια και οι κάτοικοι του Μώλου διερχόμενοι προς Αθήνα. Δεν κατάλαβα γιατί εμείς απο Λαμία πρεπει να πληρωνουμε και αυτοι όχι ! Συν οτι πρεπει να παρουνε και τις καρτες ελευθερης διέλευσης , οταν θα ολοκληρωθει το δικτυο (παραπλευρο) . Δεν ειδα κανενα σας να συμμετεχει στις αντιδρασεις πριν απο χρονια για τα διοδια της Αγιας Τριαδας! Πηρατε ολοι τις καρτουλες σας που πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για να περνατε εσεις. Διοδια τωρα για ολους και τερμα οι καρτες !!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα τα 18.000.000 ειναι..... με ΦΠΑ ή χωρις ΦΠΑ , οπως θα ελεγε και ο Βδελατος;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ : ΤΣΩΜΟΣ, ΣΚΡΙΜΠΩΝΗΣ & ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δέσμευση Συκιώτη αλλάγη ονόματος Δήμου άμέσως.Φετος οι επαγγελματιες των καμένων Βούρλων διαπίστωσαν ότι όσο το ονομα Καμένων θα είναι στα αζήτητα θα πάνε οι τουριστικες επιχειρήσεις κατά διαβόλου.Ευτυχως και άλλοι σύμβουλοι της νεας πλειοψηφίας είναι υπερ αλλαγής ονομασίας,αν οι μωλιώτες δεν θέλουν ας ζητήσουν να γίνουν ανεξάρτητο...κράτος με προεδρο τους τον Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

ο φακιρης με το ντανο που πηγαν ?
τοση εμπερια εχουν στα εργα σιγα μην αφησουν τον τσομο να τα κανει οπως θελει. ο σκριμπονης γιατι αφου συντηρη τον βιολογικο επι τετρι και φακιρη... τοσες αντλιες εχουν καει ...τσομε πες αλευρη ο φακιρης σε γυρευη.....

Ανώνυμος είπε...

Λαμιγια υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν και στην νεα πενταετια. Με το δρεπανι να τα θεριζεις δεν σωνονται!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ποιος ειναι ο ...ΒΔΕΛΑΤΟΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ...ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΚΑΞΗΣ ( ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ...ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΚΑΞΗΣ ( ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

Φακιρης......ο περιβοητος ......ο ενας......ο μοναδικος.....ΒΔΕΛΑΤΟΟΟΟΣ????

Ανώνυμος είπε...

ποιες ειναι οι ιδιοτητες και τα προσοντα του μεγαλου αυτου ανδρος;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ..ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΕΛΑΔΙ

Ανώνυμος είπε...

το τι εκανε ασ το φιλε...το ξερει ο κοσμος και καλυτερα απ ολους εσυ,πιστεψε με!!

σε αφηνω να πιπιλας την καινουρια σου καραμελα περι κοινοτητας,υποβιβασης κλπ...

τραβατε να ορκιστειτε σημερα για τριτη φορα ως μεγαλοι χαμενοι

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 1600 ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΓΑΤΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ[ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ] ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΤ;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΠΑΛΙ ΔΕΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ \ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΑΠΑΤΣΑΚΟΣ;

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ
ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ\ΝΟ 20 ΚΜ,ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΤΟ ΜΩΛΟΣ ΩΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΜΩΛΙΩΤΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ;

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΜΩΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΤΟΧΗΣ.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ,ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,[ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ]ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ.

ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΙΔΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΑΜΠΑΝΟ .

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απόφαση.
Κλείνει το Λύκειο Μώλου και σταδιακά το Γυμνάσιο. Οι μαθητές θα μεταφέρονται δωρεάν στο Γυμνάσιο και το νέο Λύκειο Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Απόφαση.
Κλείνει το Λύκειο Μώλου και σταδιακά το Γυμνάσιο. Οι μαθητές θα μεταφέρονται δωρεάν στο Γυμνάσιο και το νέο Λύκειο Καμένων Βούρλων.