26 Αυγούστου 2014

Φεστιβάλ Καζαντζίδεια 2014

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη να παραβρεθούν στη μεγάλη Λαϊκή γιορτή, που γίνεται προς τιμή του το διάστημα 27-30 Αυγούστου στον Άγιο Κων/νο Φθιώτιδας

Για την οργανωτική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος Κ.Πετρόπουλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Καζαντζίδεια 2014
Σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις,
που διοργανώνει, το διάστημα 27-30 Αυγούστου 2014, προς τιμή του αξέχαστου μεγάλου
λαϊκού βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη, στο χώρο που αγάπησε πολύ και τίμησε χρόνια με τη
παρουσία του, τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Η ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΒΑΣΩ ΚΑΖΑΝΤΖΊΔΗ

5 σχόλια:

  1. Όλα καλά αγαπητοί μου, καλή επιτυχία, όμως θέλω να μάθω για τον πραγματικά μεγάλο βάρδο, εκτός από διαφημιστικούς λόγους μετά θάνατο, ποια είναι η προσφορά του στον τόπο μας. Επί πλέον ποια είναι και της συζύγου του έως τώρα (ίσως να μη γνωρίζω). Πώς τίμησε τον τόπο? κλείνοντας την παραλία? ή ξοδεύοντας χρήματα στην τοπική κοινωνία? στην κυρά-Μαρία τον θυμάμαι μόνο όταν κατέβαινε και την κυρά-Βάσω στο περίπτερο τη βλέπω. Αν δεν είναι έτσι, τότε ζητώ συγνώμη και πείτε μου τι πρόσφερε για να μην τον αδικώ τον μακαρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:20 ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο κ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΣΤΕΛΝΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΙΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις τελευταιες μερες πολλα γλεντια και εκδηλωσεις πολιτιστικες δηθεν στον τοπο μας.Ομως διακρινω μια υποβοσκουσα καταθλιψη στους δημοτες μας.Γιατι αραγε;Αρκετα κλεισαμε τα ματια και τ αυτια μας στην υποκρισια και το ψεμα...Ας αντιδρασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΞΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω να ρωτήσω την Οργανωτική Επιτροπή πού πάνε τα χρήματα που συγκεντρώνουν από τη λαχειοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σου φίλε σχολιαστή
========================
Σε παρακαλώ γράψε την άποψη σου χωρίς να χρησιμοποιείς υβριστικούς ή υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το ηλεκτρονικό σου ίχνος δεν είναι τόσο δυσδιάκριτο όσο νομίζεις, και ο ανώνυμος σχολιασμός παραμένει ανώνυμος μέχρι το όριο που σαφέστατα εγείρει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης προς άνθρωπο ή υβριστικού και υποτιμητικού μηνύματος.

Για να μην μακρηγορώ, τα ηλεκτρονικά ίχνη των σχολιαστών είναι στην διάθεση της κάθε αρχής που θα τα αναζητήσει, και τελικά είστε υπόλογοι σε αυτά που γράφετε εφόσον αυτά ξεφεύγουν από τα στενά όρια της κατάθεσης των απόψεων σας χωρίς να υβρίζετε και να προσβάλετε άλλους.

----------------------------
Οδηγίες
Γράψτε το σχόλιο σας, πληκτρολογήστε το νουμεράκι ή την φράση που βλέπετε, επιλέξτε την ταυτότητα που επιθυμείτε πχ ανώνυμος κάνοντας check στην ανάλογη επιλογή και στην συνέχεια κάντε click στο πορτοκαλί πλαίσιο για δημοσίευση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να πληκτρολογήσετε υποχρεωτικά το νούμερο - κείμενο επαλήθευσης (Captcha) που βλέπετε κάτω από το σχόλιο σας, πριν την επιλογή της ταυτότητας σας, για να καταχωρηθεί το σχόλιο σας.