05 Απριλίου 2012

'Ντουμπάι' το κάνανε το Ασπρονέρι...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πληροφορίες για ανάπλαση στην παραλία του Ασπρονερίου, έφτασε στα αυτιά μας, και μια βόλτα επιτόπου μας έλυσε την απορία.

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν το αντικρίσαμε!!

Φοίνικες από άκρη σε άκρη, στρώσιμο του δρόμου με καλό υλικό και παραλία αεροδρόμιο.
-‘Ντουμπάι το κάνανε’ σχολίασε ένας φίλος.

Ωραία είναι παιδιά, μπράβο σας….
Και νωρίς νωρίς φέτος … σας δίνω τα εύσημα.

Δεν σταματήσαμε εδώ όμως, ψάξαμε για να μάθουμε και για την ‘λυπητερή’, το κόστος του εγχειρήματος δηλαδή.

Η απάντηση αποστομωτική.

‘Με ιδία μέσα κύριε έγιναν τα έργα’ μου απάντησαν…
‘JCB’ του Δήμου, εργάτες του Δήμου, υδροφόρα και απορριμματοφόρα του Δήμου ανέλαβαν την ανάπλαση της παραλίας.

Πάντα τέτοια …

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποπύ καλά έκαναν. Με τις άλλες παραλίες τι θα γίνει; πχ την παραλία μπροστά από το πρώην ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ κλπ. Οι βάρκες που είναι κίνδθνος θάνατος για τους λουόμενους;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ Ε?
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ...
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟς...ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ Η Ο ΜΑΚΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ,ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΙΛΙΑΔΕς ΑΥΡΩ...ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΑΚΙ!!!
ΛΕΣΑ ΑΛΗΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ..ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Καλη προσπαθεια ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΥ της δημοφιλεστερης παραλιας της ανατολικης Στερεας.Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια.Θα μου επιτρεψετε κυριε γνωστε -αγνωστε bloger να κανω καποιες χρησιμες παρατηρησεις.Πρωτον απεχει "παρασαγγας" η προθεση εξομοιωσης με την λεξη και μονο Ντουμπαι.Δευτερον ο εξωραισμος που εγινε πραξη ομοιως απεχει απο την αχιτεκτονικα σχεδιασμενη και καθετοποιημενη ΑΝΑΠΛΑΣΗ.Τριτον ο θαυμασμος για το μεγα επιτευγμα της οικονομιας στερειται σοβαροτητος, οταν για αλλα μικροεργα σπαταληθησαν δυσαναλογα ποσα σε σχεση με τη χρηση και την ανταποδοση Π.Χ καφενειον Καλλιδρομου 100.000 ευρω.Τεταρτον η διαφορα μεταξυ του ξοδευω 28.000 ευρω για οδοποιια στη νεα Αγναντη , αφηνω και δεν προγραματιζω να χρηματοδοτησω την παραλια των χιλιαδων ατομων[οπως αναφερει ευστοχα ο φιλος τετριμιδικος "Ζηλωτης"]και καυχωμαστε μαλιστα για αυτο,τοτε θα μου επιτρεψεις αυτο να το ονομασω,αδυναμια ορθολογικης σκεψης.Ουτως ειπειν,τα "ιδια μεσα" καλον ειναι να χρησιμοποιουνται αντιστροφα,και καποτε θα μπορεσουμε να μιλαμε για Ντουμπαι

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω τι λέτε εσείς και ποιος είναι ο βλογγερ αλλά έχοντας στο μυαλό μου τα τελευταία 20 χρόνια το ασπρονέρι που μόνο πολλά αυτοκίνητα, πολλά σκουπίδια και δρόμο που έσπαγες το αυτοκίνητο έβλεπες . ένα έχω να πω. και εμένα σαν ντουμπάι μου φαίνεται τώρα όπως είναι. εσάς αν δεν σας αρέσει να πάτε στο κανονικό ντουμπάι εγώ δεν έχω πάει. εμείς αυτό έχουμε εκεί θα πηγαίνουμε και τώρα είναι πολύ καλύτερo

Ανώνυμος είπε...

Στην παραλια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ το προβλημα δεν ειναι μονο οι βαρκες,ας κανει ο Δημος και κανενα ελεγχο στις αποχετευσεις της γυρω περιοχης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 4.16 ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΜΗΧΑΝΟΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ!
ΕΙΣΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ!
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!
ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!!!!
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009...ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΖΟΒΛΑΚΑ....
ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ ,ΓΕΛΟΙΕ....ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ...ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ!!!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΒΑΦΛΕΣ ΞΕΡΟΥΝ..
ΑΚΥΡΕ ΑΣΟΒΑΡΕ...ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ...
Ε Ι Ν Α Ι ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ Κ Α Μ Ι Α ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΙΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ!!!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΒΛΑΚΑ ΓΡΑΦΙΚΕ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ BLOG,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ...ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ ΕΡΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας πείραξαν οι φοίνικες στο Ασπρονέρι; Μήπως θέλατε να τους έβαζαν στην παραλία του Μώλου όπου συρρέουν κατά χιλιάδες οι τουρίστες; Αφήστε λοιπόν την κριτική και κάνετε προτάσεις για το καλό όχι του δημάρχου αλλά του δήμου. Μπορείτε όμως;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΣΟΔΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

πόσο μίζερος είσαι 4:16!! και σίγουρα δεν έχεις ιδέα πόσο κόστισε το κτίριο στο Καλλίδρομο... και πιθανότατα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ πάει ποτέ.. απλά λες μπούρδες!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ.ΕΚΤΑΚΤΟ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

EIΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ 'ΕΥΤΥΧΩΣ,ΛΙΓΟΙ'ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΛΛΑ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ΄΄ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ΄΄.ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ,ΜΙΚΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ.ΤΡΕΞΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ.ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΟΥ΄'ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΩ'ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ΄΄.ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΤΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΦΕΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΜΗ ΣΑΣ ΡΑΡΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΡΕΓΓΙΩΤΗΣ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρεγγινιώτη για να μη μας ζαλίζεις κατήγγειλε ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ όσους ρίχνουν τα σκατά μέσα στο ρέμα και μετά θα ...αναλάβει ο δήμος!! μη τριπλάρεις λέγοντας δεν είμαι ρουφ και και και...

Ανώνυμος είπε...

Στην κριτικη που επιχειρηθη με αφορμη την παρεμβαση στην "πρωην" παραλια ασπρονεριου,"νυν"Ντουμπαι" υπηρξαν οι λεξεις ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Η αναλυση επεκταθη,με συγκριτικα παραδειγματα υποκειμενικης γνωμης.Η πρωτη αντιδραση ηταν ενα "ντελιριο" υβρεων.Η δευτερη προερχομενη απο το χωριο Ρεγκινι αν και ευπρεπη,ειναι ανακριβη ως προς τον χαρακτηρισμο περι "μηδενισμου"αλλα και αυθαιρετη για τις επιδιωξεις.Το δε υπολοιπο γραφημα σαφεστατα "προμοταρει" δυο ατομα της σημερινης Διοικησης,και διδει συμβουλες γρηγορης "ανανηψης"απο την εξακριβωθεισα χαλαροτητα.Τελικα ειμαι συμφωνος για μικρα εργα βελτιωσης της καθημερινοτητας στα χωρια,αλλα διαφωνω στη μιζερια, οτι δηλαδη χωρις χρηματα θα επιτυχω σημαντικο αισθητικο αποτελεσμα.ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΗ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΒΡΕΙΣ..ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΟΒΑΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Όντος το έργο πολύ καλό και μπράβο στην δημοτική αρχή που με την πρώτη ευκαιρία έκανε την ανάπλαση. Πριν την συνένωση η παραλία άνηκε στον δήμο Αγ. Κων/νου όπου δεν υπήρχε ενδιαφέρον για την ανάπλασή της, μιας και οι περισσότεροι λουόμενοι είναι από τα Καμένα Βούρλα.

Ανώνυμος είπε...

@1:55 αν κατάλαβες κάποιος φωστήρας αντέδρασε για έργα σε άγναντη και καλλίδρομο.. χωριά δεν είναι και αυτά; και έργα καποδιστριακά πρό του 2011!! τόσο κόλλημα!! Ε Λ Ε Ο Σ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ 2.06 ΕΡΓΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος πήγε να κοτσάρει λάσπη ενω το όχημα έχει ...φρακάρει λόγω παπαλάμπρου, κιον, ράντη, φιντικάκη και άλλα διάφορα!! ναι αυτά είναι παλιά και δε δικαιούστε καν να ομιλείτε!! ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ!!! και όσον αφορά τα ανταποδοτικά οι λαλίστατοι φεσαδόροι πληρώνοντας θα χρηματοδοτήσουν έργα!