27 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΝΤΡΟ ΥΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Η θλιβερη ιστορια του εκτου Κεντρου Υγειας Καμ.Βουρλων ξεκινα απο την θεσμοθετηση του απο το Νομαρχιακο Συμβουλιο την δεκαετια του 80.

Στην αρχη επενεβη ο Μωλος μπλοκαροντας τις διαδικασιες ωριμανσης του,με κεντρικη αιτιαση την αδυναμια υποδειξης χωρου απο πλευρας Δημου Καμ.Βουρλων,και με κυριο στοχο μεσω της σταθερης διαχρονικης κομματικης κατευθυνσης που εχαν σαν περιοχη,να το παρουν εκεινοι.Φυσικα λογω αντικειμενικων παραμετρων δεν ηταν δυνατον να συμβει αυτο.

Ομως αιωρητο και για τα Καμ.Βουρλα λογω κυριως της ηθελημενης ανεπαρκειας των τεσσαρων τελευταιων δημαρχων που για διαφορετικους λογους ο καθενας δεν το υλοποιουσε.Το 94 με την ΕΠΑ του Τριτση το ΓΠΣ της πολης το περιεγραφε ως κατευθυνση στη θεση Φλοισβο μαζι με κτηριακες εγκαταστασεις,ερευνητικου ιδρυματος ιαματικων νερων.Δηλαδη ηταν πλεον σαφεστατη η χωρωθετησης του με νομο του Κρατους.

Επι Δημαρχιας Τσιτινη ομως,με παρατυπες μεθοδευσεις και με τοπικιστικες πιεσεις κυριως απο αιρετους τοτε του χωριου Καινουριου εγινε η σημερινη εγκατασταση στο Βοαγριο παντα αστικου τυπου.Ενα ακομη δειγμα γραφης των αιρετων μας.Τυχον αντιλογος οτι δεν υπηρξε διαθεσημος ο χωρος απο πλευρας ΕΟΤ ας απαντηθη απο τους διαχειριστες της υποθεσης.

Σημερα παντως υπο αντιξοες οικονομικες συνθηκες η προοπτικες του στην θεση Φλοισβος διπλα στην θαλασσα ισως να ηταν διαφορετικες,και παντως αλλιως ειναι να αντικειμενοποιεις ενα ''Προτζεκτ''με σοβαροτητα οταν μαλιστα κοστιζει 800.000.000 δρχ. απο το να το ''σερνεις''για υποκειμενικους λογους μικροπολιτικης διπλα στα ''μαντρεια και τα μαναρια''.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θλιβερό είναι ότι εξακολουθείς να ασχολείσαι με τη χωροθέτηση ενώ ΕΙΧΕΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ τουλάχιστον ότι ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ θα ήταν πάντα ελλιπώς ως και καθόλου στελεχωμένο!!!! και τώρα πλέον ζητάνε και τα μηχανήματα!!! ασχολήσου με την ουσία ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

εκει εγινε τελικα ....
τωρα μπορουμε να κανουμε κατι ολοι μαζι οι πολιτες για να μην το αδειασουν ?????
και να γινουν συντονισμενες προσπαθειες να το στελεχωσουν και να λειτουργισει κανονικα ?????
η μηπως ειναι αργα ??????

Ανώνυμος είπε...

Η Ιστορικη αναδρομη της πορειας ιδρυσης και χωρωθετησης του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ οπως γραφει και η ταμπελα ειναι τριχες,κομλεξισμος η αληθεια,τεμπελια η ενασχοληση με τα''Κοινα'',κριτικη καφενειου τα αψεγαδιστα στοιχεια,ιερογλυφικα τα αυτονοητα,ταρατσες σπιτιων και ολα τα συναφη.Δικαιες απαντησεις το ομολογω??? Περαν ομως τουτων,για να απαντησω και για την ουσια.Ποτε υπηρξε στην τοπικη αυτοδιοικηση,μια ενεργεια,μια υπερβαση,κατι πιο παραπανω απο τις καθιερωμενες και κοντοφθαλμες αρμοδιοτητες.Ενας τυφλοσουρτης μεσω μιας γενικευμενης ματαιοδοξιας που σπρωχνει προς τα επιθυμητα και οχι στα εφικτα.Η αλληδοδιαδοχη ανα τετραετια ομαδων ασυντακτων,ανομιων,τυχαρπαστων,ευκολα διαχειριζονενων,απο τις ηγετικες ''Καμαριλλες''επιρρεπης στο λαθος,προχειρες στην αποφαση,και κυριως με διαλυτικες τασεις στα ''εξ'ων συνετεθησαν''...στο τελος[Φθορα το ονομαζουν καποιοι]ηταν και ειναι η πολιτικη πρακτικη.Αραγε για ποια εγρηγορση μιλαμε για ποια εξειδεικευμενη γνωμη,ποια αποτρεπτικη ενεργεια προς οφελος του ιδρυματος και απο ποιον.Συμφωνω οτι η ουσια ειναι το σημερα και τι κανουμε.Ομως το ''Γηρασκω αει διδασκομενος....'' ειναι κατ' εξοχην υμνος στη μνημη.

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε βάλε μια σειρά στη σκέψη σου, δε βγαίνει κανένα νόημα!!! συνεχίζοντας τα σχόλια των άλλων επισημαίνω την ηλίθια τακτική αυτοδιοικητικών με σχολεία που στοίχιζαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ το ένα και τώρα δεν έχουν ούτε πετρέλαιο.. ούτε παιδιά, περιφερειακά ιατρεία παντού(!!!) χωρίς γιατρό όμως, ποδοσφαιρικά γήπεδα και κλειστά (να μην υπάρχει ένα κλειστό κάθε 10 χιλιόμετρα;;)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

H περιοχη προσελκυσε και επενδυτικο ιδιωτικο κεφαλαιο στο χωρο της υγειας. Οντως τα προηγουμενα χρονια υπηρξε αγορα χωρου δεκα στρεμματων στην περιοχη του ΕΟΤ προς το Καινουριο,με σκοπο να εγκατασταθει κεντρο αποκαταστασης μυοσκελετικων παθησεων-τραυματισμων.Το ''ραδιο αρβηλα''το σερβιρε ως ΄΄τρελαδικο''τυπου Δρομοκαιτειου και εξ' αυτου τα γυρω κτηματα θα ειχαν απομειωση της αξιας τους ως μελλοντικα οικοπεδα.Ετσι το γνωστο τοπικιστικο γαιτανακι λειτουργησε και εδω αψογα.Αποτελεσμα ηταν να λειτουργηση τελικα στα Τρικαλα με 50 ατομα προσωπικο.Κατανοει κανεις τις οικονομικες συνεργειες που θα αναπτυσωνταν και σε μισθους υπαλληλων,και σε επισκεψιμο κοσμο.ΥΓ.θα επανελθω και για την μοναδα νεφροπαθων που ηθελε ο επιχ\τιας Μητσης να αναπτυξη στο αστικο παρκο.ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ Του ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

11:18 Σωστός ! έτσι ακριβώς έχει ! θα δούλευε κόσμος εκεί τώρα +1 απο εμένα για το σχόλιο που πολύς κόσμος δεν το ξέρει !

Ανώνυμος είπε...

παρε και ενα Like απο εμένα 11:18 ;)

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΛΟΓΩ ΒΔΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ] ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΡΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βδελατος ειπαμε= αντιδημαρχος Α'
Ποδηλατακιας ειπαμε=αντιδημαρχος β'

Ανώνυμος είπε...

Για κάτσε ρε 9,35. Τι εννοείς ότι το κέντρο υγείας φεύγει λόγω φακίρη??? Για πες τα μας να καταλαβαίνουμε και εμείς. Τι έγινε? Παρεξηγήθηκε δηλαδή το κέντρο υγείας και τα μαζεύει και φεύγει? Ή το διώχνει ο φακίρης? Εδώ ολόκληρος Γιαννόπουλος και δεν μπόρεσε να το κάνει να δουλέψει που ήταν και υπουργός. Παπαριες μου λες φαίνεται και έχεις βάλει την λάσπη στον ανεμιστήρα γιατί κάτι φοβάσαι ή κάτι ζηλεύεις. Αντε γιατί νομίζεις ότι είσαι ο εξυπνάρας και εμείς μασάμε κουτόχορτο.

Και για να το κάνουμε ποιο λιανά, σε έναν χρόνο ο τέτρι με την ομάδα του στα καμένα έχουν πράξει τόσο έργο που δεν το φανταζόντουσαν οι διοικήσεις των τελευταίων 20 και πάνω ετών. Βιολογικός και αμίαντος μόνο φτάνουν. Δεν λέω τίποτα άλλο.
Και δεν λέω τίποτα άλλο γιατί κάποιοι βγήκαν δήμαρχοι μόνο στην εξαγγελία των παραπάνω ενώ ο τέτρι με φακίρη και μήτσο τα κατάφεραν σε ένα χρόνο.

Έχεις να πεις κάτι επ’αυτού, όχι όμως παπαριές γιατί γίνεσαι κουραστικός

Ανώνυμος είπε...

Η κουραση απο τις συνεχεις αναφορες στους δευτεροτριτους ενθεν και ενθεν το μονο που καταφερνει εκτος απο την ανουσια αντιπαραθεση,σαφως και αποπροσανατολιζει απο τα δυο κύρια ανοιχτα μετωπα που σχετίζονται με την Πολη Α]Ονομασια Β]Λυματα,και στα οποια εχουν εγκλωβιστεί και αυτοι.Η θητεια Τετρι θα φυγει τα "Παλληκάρια" ομως θα θελουν να συνεχισουν και λογω ηλικιας.Τωρα ειναι η ωρα να δουμε το ενδιαφέρον τους και εκτος διαχειριστικης γραμης.Ολα τα αλλα ειναι αλλα "λογια να αγαπιωμαστε"
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

στοχοποίησε τη σκέψη σου 11:27 και μην αερολογείς!

Ανώνυμος είπε...

Ο στοχος σε μια συγκεκριμενη πολιτικη ενεργεια για ενα ζητημα μικρης σημασιας και μιας χρονικης περιοδου Π.Χ."Κενοτοφειο Φανταρου"περιοδου Δημαρχειας Τσιτινη,ειναι ευκολος. Για ζητηματα ομως πιο μεγαλα οπως το κεντρο υγειας,τα αποχετευτικα λυματα μιας περιοχης η ονομασια του Δημου,τα ανταποδοτικα τελη,τα χρεη.....ειναι δυσκολο να κανεις κριτική εχοντας ελλειπή ενημερωση και φυσικα να δείχνεις ως τελεσίδικο Δικαστηριο τον ένοχο.Τι κανεις λοιπον;Προσπαθεις με στοιχεία να περιγραψεις την ενεργεια,τα προσωπα που πήραν μέρος,και την προσωπική σου υποκειμενική γνώμη.Υπαρχουν ομως και οι απλουστευσεις μεσω δυο σειρων λεξεων οιγνωστες "παπαριές" που δεν ενημερωνουν αλλα εκτονώνουν.Τώρα εκεινοι που ηταν μερος του προβληματος Γιαννοπουλος,Τσιτινης,Κεφαλας,Αντωνιου,Ξυδιας,και οι τοπικιστες της περιοχης,ας μαζευτουν και ας κανουν διαμαρτυρια να μην απαξιωθεί το δημιούργημα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ . Ο ΒΔΕΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ( ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ :::: ) ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ / ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Το κέντρο του κόσμου δεν είναι τα Καμένα Βούρλα αλλά το χωριό σου το Καινούργιο.

Η Βουλευτίνα άλλη δουλειά δεν είχε.

Όλοι οι προηγούμενοι πέρασαν και πάνε, αν είναι να γίνει αλλαγή ας έρθει νέος κόσμος.

Πας συχνά σε γιατρό; Αν όχι τράβα, έχεις θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ [ΤΗΣ ........ΑΝΑΣ]

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ [Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ] ΚΟΥΙΖ????? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε 7,32 και 7,41.
Σε καταλαβαίνω ότι έχεις πικραθεί από όλους και από όλα αλλά τι να σου κάνω βρε παιδάκι μου. πίστεψες αυτούς που σου φουσκώναν τα μυαλά και τώρα δεν μπορείς να το καταπιείς με τίποτα. κάνε υπομονή για να το ξεπεράσεις γιατί σε έχει πάρει από κάτω. Επιμένω πάντως ότι θες γιατρό. πρέπει να σου αυξήσει λίγο τα χάπια γιατί έχεις ξεφύγει πάλι

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙ .ΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

9.07 ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλά καλά πάρε προς το παρόν εσύ χάπια μπας και στρώσεις λάκηνικολάκη και άσε τους υπολοίπους

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΛΑΡΙ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΗΔΕΣ.