10 Απριλίου 2011

ΣΟΣ!!! Μας φάγανε τα κουνούπια !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το τι γίνεται με τα κουνούπια δεν περιγράφεται! Κάθε χρόνο έχουμε, δεν λέω, αλλά φέτος έχει παραγίνει το κακό.

Το Σάββατο το απόγευμα προς βράδυ, καθόμουν με μια παρέα, σε μια καφετέρια έξω (καθότι κάνει ζέστη), και τι γινόταν δεν λέγεται. Το τι σας έσουραν όλοι οι παρευρισκόμενοι από την ταλαιπωρία που τράβηξαν από τα κουνούπια, δεν τολμώ να το γράψω, κύριοι της δημοτικής αρχής.

Κάποιοι διπλανοί που είχαν πιτσιρίκια αναγκάστηκαν και έφυγαν, εμείς ‘αυτοχαστουκιζόμασταν’ διαρκώς, πέντε – πέντε με τσιμπάγανε.

Τι έγινε ρε παιδιά, κάθε χρόνο ραντίζει ο δήμος … το ξεχάσατε??
Κάντε κάτι σύντομα γιατί θα σας πάρουν με τις πέτρες.

ΥΓ Εκείνο το σιντριβάνι στην δυτική πλευρά της πόλης (προς Λαμία) έχω να το δω πολλές ημέρες να δουλέψει. Αδειάσατε και το νερό … Τι έγινε ?? Χάλασε ?? και αν ναι γιατί δεν το φτιάξατε? Ειδικά τα βράδια είχε μια χρωματιστή νότα αυτή η πλευρά της πόλης.
Είπαμε !!! σας ψήφισε ο κόσμος για να φτιάξετε τα πράγματα όχι να τα χαλάσετε!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα Καμένα Βούρλα δεν είχαμε κουνούπια ή είχαμε ελάχιστα. Τί γίνετε φέτος? Δεν θα γίνει ψεκασμός? Άλλο ένα χτύπημα στον τουρισμό? Αρχίστε αμέσως τους ψεκασμούς και άν είναι οικονομικό το θέμα,δεν νομίζω ότι κάποιος θα αρνηθεί 'τέλη κουνουπιού', προκειμένου να έχει ένα ήσυχο καλοκαίρι και κόσμο που θα βρίσκει 'καταφύγιο' στα Καμ. Βούρλα για διακοπές ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΡΙΣΕΤΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΟΧΙΤΟΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΟΣΚΙΤΟΣ!!!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Καλά duck rogers δεν παλεύεσαι χώστα κανονικά μπάς και βάλουν μυαλό οτι τους πήραμε χαμπάρι και κάνουν κάνα έργο γιατί τα ζώα μου αργά. Κολλήσαν στο όνομα τώρα βγάλε άκρη εσυ και εγω μετά. τα μοχίτος πάντως στάνταρ θα γεμίσουν μοσκίτος γιατί απο εδω και πέρα θα ψοφάει η κότα για καλαμπόκι... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

μοχίτο 10 ευρώ κοψοχρονιά και τα μοσκίτος δώρο!! μπράβο duck rogers για την ομοιοκαταληξία!!!