30 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος κατεβαίνει με ποιόν?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

‘Βράζει ο τόπος’ , έτσι ακούω όπου πάω, την ίδια στερεότυπη πρόταση ρε παιδάκι μου.

Το ‘βράσιμο’ έγκειται όπως και εσείς καταλαβαίνετε στις αυτοδιοικητικές
εκλογές του Νοεμβρίου
(14 του μήνα), και συγκεκριμένα επικεντρώνετε στην σύσταση των ψηφοδελτίων.

Ποιος θα πάει με ποιόν δηλαδή, εκεί είναι το μυστικό…

Πολλά ‘τρελά’ έχουμε ακούσει, ακόμα και πρώην δήμαρχοι θα συμμετέχουν σε κάποιον συνδυασμό, σε ένα δηλαδή από τα 2-3 επίσημα ψηφοδέλτια που υπάρχουν μέχρι στιγμής και είναι ενεργά (Τετριμίδας και Αντωνίου σίγουρα ενώ ο Παταργιάς το παλεύει το θέμα ακόμα), ενώ έχουμε ακούσει να συμφιλιώνονται και ‘άσπονδοι’ (και για 4 χρόνια θανάσιμοι) εχθροί.

Σιγά σιγά λοιπόν βγαίνουν στην φόρα τα ονόματα που θα συμμετέχουν στους συνδυασμούς, πέφτουν οι μάσκες, και κάποιοι από εμάς μένουν αποσβολωμένοι με τις επιλογές κάποιων υποψηφίων (να μην λέμε ονόματα).

Βέβαια όλα αυτά ‘τα νέα’ προέρχονται από μια έντονη φημολογία που υπάρχει, και είναι προερχόμενη και από τους ιδίους τους υποψηφίους κάποιες φορές, αλλά εμείς αν δεν το δούμε επίσημα ‘δεν βάζουμε και το χέρι μας στο ευαγγέλιο’.

Η καταληκτική ημερομηνία λοιπόν για την κατάθεση στο πρωτοδικείο των ονομάτων κάθε συνδυασμού, και πέραν τούτου καμία αλλαγή δεν είναι εφικτή, είναι η 17 Οκτωβρίου που και θα έχουμε ολοκληρωμένη και επίσημη εικόνα.

Θα έχουμε μετά ένα μήνα να γράφουμε … υπομονή …

Βρε τι μας έμελε να πάθουμεεεεε ....

62 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αληθευει οτι ο ΚΕΦΑΛΑΣ κατεβαίνει με τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;; Σηγουρο ομως ειναι οτι ο ΛΙΑΛΙΟΣ κατεβαινει με τον ΠΑΤΑΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ας κλείσουμε τα αυτιά μας γιατί χορτάσαμε αλισβερίσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πεσει πολυ γελιο παντως με τις κινησεις που κανουν ολοι οι πρωην των τριων δημων μας..Τρεις ηττημενοι πρωην δημαρχοι και αποτυχημενοι ολοι,στη καλυτερη περιπτωση,θελουν να πανε μπροστα το τοπο..Να συγκροτησουν το μεγαλο συνδιασμο που θα φερει την ανατροπη!!!!!!!!Θρασσος παιδια.....μεγαλο θρασσος.

Ανώνυμος είπε...

και οι δύο ηττημένοι σε σύμπραξη που θα ανακοινωθεί στις...
5 νοέμβρη!!
θα λείπει από την ομάδα βέβαια ο...
πλανητάρχης του αγίου σεραφείμ!

Ανώνυμος είπε...

Από ότι έμαθα συζητάνε για το όνομα του συνδιασμού
έχουν 3 υποψήφια ονόματα:
1. "Ο συνδυασμός των πρώην......"
2. "O παλιός είναι αλλιώς..."
3. "Οι έμπειροι..."

...σύντομα θα έχουν και μεγάλη συναυλία με την Έυη Θώδη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ότι θα έβλεπα και τον Κεφάλα να κάνει προεκλογική εκστρατεία για τον Μάκη δεν το πίστευα με τίποτα. Βρε τι γίνεται και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι. Το εκεί που φτύναμε τώρα γλύφουμε σε όλο του το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

Στο Μωλο να δεις τι γελιο θα πεσει..Εκει που εφτυναν,εβριζαν και χαρακτηριζαν λαμογιο,κλεφτη,απατεωνα....τωρα εκει κοντα για.....το καλο του τοπου βεβαια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια συμφέροντα συντηρεί η αναμόχλευση του ονόματος και της έδρας; μάλλον αυτούς που νομίζουν ότι μια αλλαγή θα τους γεμίσει με ... ανάπτυξη!!
βγάλτε γρήγορα τις τσίμπλες από τα μάτια σας!!!

Ανώνυμος είπε...

στα 4 χρόνια ο κύριος Αντωνίου τι θεωρεί ότι έχει προσφέρει; Ώστε να τον ξαναψηφήσουμε;
Οι χειρότεροι που πέρασαν ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

παιδια το θεμα πως καταλαβατε (δυστηχως) δεν ειναι να βρουμε επιτυχημενο (γιατι ας μας πει καποιος που τον γνωριζει)..αλλα το λιγοτερο αποτυχημενο...

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μου πεις 10,35 τι έκανε ο Ε.Τ. (όχι ο εξωγήινος) στον Μώλο????

Έκτος από την καραμέλα που πιπιλάτε οτι έβαλε τάξη στα οικονομικά?

Για ποιά τάξη μιλάτε? Που στον καινούργιο Δήμο ο Μώλος μπαίνει με χρέος 2,1 εκατ. ευρώ ενώ τα Καμένα Βούρλα με 680 χιλιάδες? Και τον τυφλό να κάνεις... από μόνο του βγάζει μάτι ότι έχει τριπλάσιο χρέος. Μην εθελοτυφλείτε!

Θα πείτε ότι ο Δήμος Καμένων Βούρλων δεν ξέρουμε πόσα χρωστάει σε προμηθευτες κλπ... Θα το μάθετε και μάλιστα σύντομα, αλλά το μαξιλαράκι (όπως έλεγε και στο τηλεοπτικο παιχνίδι) των 2.000.000 ευρώ δεν το φτάνουμε.

Για ποιά έργα μιλάτε λοιπόν που έκανε ο Ε.Τ.??? Για τα έτοιμα?

Ένα πράγμα θα σας θυμίσω... ο Ε.Τ. είναι κομματόσκυλό του ΠΑΣΟΚ και έχει μάθει να πιπιλάει την πράσινη καραμέλα!
ΘΑ ακούσετε τάξιμο όσο και ο αρχηγός του, που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση!

Ο νοών νοείτω

Υ.Γ.: Δ.Ν.Τ. ---> Δεν ξεχνώ

Ανώνυμος είπε...

kala ta les 2:21 alla metksi ton dio tetrimida kai adoniou ti protineis san kaliteri lisi kai giati?

Ανώνυμος είπε...

Με τον Παταργια ξερει κατι κανεις?
θα ειναι υποψυφιος τελικα?

Ανώνυμος είπε...

προς 2:21
ήταν όλα έτοιμα όχι από το ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΙΣΛΗ αλλά από το ΓΑΛΑΝΗ και το ΠΑΤΑΡΓΙΑ!!
τις μακέτες εσύ τις έφτιαχνες;

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω Αντωνίου γιατί είναι ικανότερος να διαχειριστεί τον Καλλικράτειο Δήμο.
Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται και ικανή ομάδα δίπλα του!
Όποτε εκτός από το Δήμαρχο θα πρέπει να επιλέξουμε και τα άτομα που θα τον στελεχώσουν στην νέα αυτή προσπάθεια.
Επίσης ο Μάκης όντας ανεξάρτητος κερδίζει περισσότερους πόντους! Ανεξάρτητα όμως από αυτό, επικοινωνιακά χειρίζεται τα θέματα άψογα έιτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ είναι το απέναντι του πρόσωπο και μιλάμε κυριώς για βουλευτές!
Αγαπάει αυτόν τον τόπο και κάνει προσπάθειες να επιτυχει τουριστική ανάπτυξη. Δεν μπορείς όμως να τον κρίνεις τι έκανε μέσα σε μια τετραετια (για τα έργα μιλάω). Αλλά να θυμίσω ότι αυτή η τετρατια που πέρασε έτυχε και η οικονομική κρίση (με κλεισμένες τις στρόφιγγες των χρημάτων). Και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ενταχθεί οι μελετες που έχει κάνει στο ΕΣΠΑ... Χωρις λεφτά έργα γιοκ. Και υπεύθυνες για αυτό είναι και οι 2 κυβερνησεις και παραπάνω του ΠΑΣΟΚ διοτι κωλυσιεργει σκοπίμως.
Οπότε κρίνω σωστό και δίκαιο να δώσουμε χρόνο στο Μάκη τον Αντωνίου να μας αποδείξει αν όντως μπορει να πραγματοποιήσει αυτά τα έργα που θα επιφέρουν άμεση ανάπτυξη στον τόπο.
Τέλος, δεν θα έδινε λεφτα από την τσέπη του για να ενισχύσει συλλόγους και τοπικούς φορείς αλλά και τη διοργάνωση πολιτιστικών και μη, εκδηλώσεων...


Ο νοών νοείτω

Υ.Γ.: Ο χορός γίνεται στα Καμένα Βούρλα. Αν χάσουμε την στροφή (βλέπε τουριστική και ιαματική ανάπτυξη...) χασαμε!

Ανώνυμος είπε...

3.12 για ποιες μακέτες μιλάς???

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 2.21 τα χρεη προς τραπεζες στο Δημο Μωλου φορουν δανειοδοτησεις που εγιναν τις τετραετιες 98-02 και 02-06..Αυτο,ειναι το ενα σκελος του χρεους και θα ελεγα οτι δεν ειναι το υποπτο χρεος..Οταν ο Τετριμιδας λεει πως ξεχρεωσε το Δημο εννοει ,φυσικα,τα χρεη προς τους προμηθευτες,εργολαβους κλπ..τα οποια χρεη οταν ανελαβε ηταν της ταξεως των 800 χιλιαδων ευρω..Τωρα,η αποπληρωμη των δανειων ειναι προκαθορισμενη-νομιζω μεχρι το 2018..Αρα,ΒΕΒΑΙΩΣ και ξεχρεωσε το δημο αγαπητε φιλε ειτε αρεσει σε καποιους,ειτε οχι..Οσο για το αποθεματικο που εχει ο Μωλος,καλα εχεις ακουσει...Εχει περιπου 700 χιλιαδες ευρω..Το μονο δανειο που πηρε ο κ.Τετριμιδας ειναι οταν πρωτοανελαβε και δεν υπηρχαν καθολου χρηματα για τη μισθοδοσια των υπαλληλων..Το οποιο δανειο ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ.Το ξεχρεωμα φιλε μου εγινε στο Δημο Μωλου..Και ξερεις γιατι? Γιατι σταματησαν οι πρακτικες της τετραετιας 98-02...Τοτε που Δημαρχος και δημοτικοι συμβουλοι πηγαιναν βολτιτσες σε ξενοδοχεια στην Αθηνα,πολλων αστερων μαλιστα,εκαναν πλουσιοπαροχα τραπεζια και τα χρεωναν στο Δημο φυσικα..και πληρωναν εργολαβους για εργα που δεν εγιναν ΠΟΤΕ!!!!
Υ.Γ. Καλο ειναι επισης να δουμε ποτε παρθηκαν αυτα τα δανεια και που επενδυθηκαν..

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με οσα λες αλλα ο παταργιας θα κατεβει τελικα? νομιζετε οτι εχει ποσοστο επιτυχιας? ειναι βεβαια και αυτος τεχνοκρατης....ο στρατηγος απο ποιους θα στελεχωθει στα καμμενα?

Ανώνυμος είπε...

προς 3:17
οι μακέτες είναι τα έτοιμα έργα που λες..
τα είχαμε σε ένα συρτάρι τέλη του 2006 και μετά βγήκαν ως δια μαγείας από αυτό!!
ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη μας λες οτι ο τετριμιδας δεν πληρωσε με μαυρα και οτι δεν πληρώθηκαν εργα που δεν εγιναν ποτε...και θελεις να το πιστεψουμε?
σε παρακαλω ανερτησε μας το τεχνικο σας προγραμμα....και τοτε θα σου βγαλω το καπελο....

Ανώνυμος είπε...

ANEΡΤΗΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΥΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ..
Υ.Γ. ΤΑ.. ΕΤΟΙΜΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Είστε σοβαροί? Τι είναι όλα αυτά που δημοσιεύετε στο internet. Να αναφερθώ πρώτα στα "τσιράκια" του κάθε υποψήφιου, τα οποία έχουν γράψει μόνο αναλήθειες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ψηφοθυρίσουν έστω και μέσα από ένα ανεξάρτητο "μέσο μαζικής ενημέρωσης" όπως το internet. Πόσο μικροί και λίγοι μπορεί να είσαστε εσείς που τρέχεται για όλους αυτούς, που πατάνε επι πτωμάτων για να κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας, πόσο μικροί και λίγοι είσαστε όλοι εσείς οι υποψήφιοι που παρακαλείτε για ψήφους και όταν εκλέγεστε κάνετε το παν για να βάλετε λουκέτο στην επιχείρηση, εκείνου που κάποτε παρακαλούσατε να σας ψηφίσει. Κάθεστε όλοι και ασχολείστε με το τί όνομα θα έχει ο νέος δήμος και παρεξηγείστε οι μέν με τους δε. Να σας πώ την αληθεία? Δεν δίνεται δεκάρα για το κοινό καλό, το μόνο που σας νοιάζει είναι τα βλάχικα κολλήματα σας μεταξύ των χωριών σας. Το νέο όνομα του δήμου θα αναγράφεται, επι το πλείστον, στις σκουπιδιάρες και στους σκουπιδοτενεκέδες. Αν αυτό που έχετε να κάνετε στην ζωή σας είναι να ασχολείστε με τα σκουπίδια τότε είστε αξιολύπητοι. Λές, και θα χάσει το χωριό το όνομα του και όταν θα έρχονται επισκέπτες θα αναφέρονται ΜΟΝΟ στο όνομα του νέου δήμου και όχι στο όνομα του χωριού.

Όσον αφορά τον λούμπεν μικροαστό Μάκη Αντωνίου (γιατί κύριος δεν είναι, όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία του τόπου),υπάρχει μια ωραία Ελληνική φράση η οποία τον χαρακτηρίζει απόλυτα:
Πριν εκλεγεί ήταν υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ, αφού εκλέχθηκε και πέρασε ο πρώτος χρόνος ήταν Μ@#$%ς ΔΗΜΑΡΧΟΣ αφού τελείωσει η τετραετία του θα μείνει μόνο Μ@#$%ς!!!

Διαβάζω για ανάπτυξη της περιοχής και μπερδεύομαι ανάμεσα στα εργοστάσια και τις βαριές βιομηχανίες που έχουν προσεγγίσει την περιοχή, τα ιαματικά λουρτά που δουλεύουν στην εντέλεια, ωστέ να καθαρίζουν τα ΣΚΑΤΑ σας! Και τα πολυάριθμα ξενοδοχεία, τα οποία απλά αφήνετε να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Μιλάμε για την ίδια περιοχή ή περπατάτε στο δρόμο σκυφτοί και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας.

Όταν μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη, για να καταλαβαινόμαστε, μιλάμε για έναν πεζόδρομο χωρίς αυτοκίνητα-λεοφορία-φορτηγά, μιλάμε για οργανωμένες καθαρές παραλίες, με υποδομές για τους λουόμενους, χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων- πάνω από τον δρόμο και όχι δίπλα στην σεζλόνγκ μας, φώτα στους δρόμους, ανάπτυξη και τόνωση της αγοράς, διευριμένα ωράρια, ξενοδοχεία-bar-club-restaurats, ΑΝΟΧΗ για τους 2 μήνες του καλοκαιριού από τους σκατίβλαχους κατοίκους, Events-parties-Θεματικές βραδιές-θεατρικές παραστάσεις κ.α. Αν εσείς έχετε δεί κάτι από όλα τα παραπάνω σημειώστε τα μου να τα επισκεφτώ και εγώ! Αυτό πάει να πεί τουριστική ανάπτυξη!

Η λογοκρισία στα blogs απαγορεύεται!

Ανώνυμος είπε...

Είστε σοβαροί? Τι είναι όλα αυτά που δημοσιεύετε στο internet. Να αναφερθώ πρώτα στα "τσιράκια" του κάθε υποψήφιου, τα οποία έχουν γράψει μόνο αναλήθειες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ψηφοθυρίσουν έστω και μέσα από ένα ανεξάρτητο "μέσο μαζικής ενημέρωσης" όπως το internet. Πόσο μικροί και λίγοι μπορεί να είσαστε εσείς που τρέχεται για όλους αυτούς, που πατάνε επι πτωμάτων για να κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας, πόσο μικροί και λίγοι είσαστε όλοι εσείς οι υποψήφιοι που παρακαλείτε για ψήφους και όταν εκλέγεστε κάνετε το παν για να βάλετε λουκέτο στην επιχείρηση, εκείνου που κάποτε παρακαλούσατε να σας ψηφίσει. Κάθεστε όλοι και ασχολείστε με το τί όνομα θα έχει ο νέος δήμος και παρεξηγείστε οι μέν με τους δε. Να σας πώ την αληθεία? Δεν δίνεται δεκάρα για το κοινό καλό, το μόνο που σας νοιάζει είναι τα βλάχικα κολλήματα σας μεταξύ των χωριών σας. Το νέο όνομα του δήμου θα αναγράφεται, επι το πλείστον, στις σκουπιδιάρες και στους σκουπιδοτενεκέδες. Αν αυτό που έχετε να κάνετε στην ζωή σας είναι να ασχολείστε με τα σκουπίδια τότε είστε αξιολύπητοι. Λές, και θα χάσει το χωριό το όνομα του και όταν θα έρχονται επισκέπτες θα αναφέρονται ΜΟΝΟ στο όνομα του νέου δήμου και όχι στο όνομα του χωριού.

Όσον αφορά τον λούμπεν μικροαστό Μάκη Αντωνίου (γιατί κύριος δεν είναι, όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία του τόπου),υπάρχει μια ωραία Ελληνική φράση η οποία τον χαρακτηρίζει απόλυτα:
Πριν εκλεγεί ήταν υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ, αφού εκλέχθηκε και πέρασε ο πρώτος χρόνος ήταν Μ@#$%ς ΔΗΜΑΡΧΟΣ αφού τελείωσει η τετραετία του θα μείνει μόνο Μ@#$%ς!!!

Διαβάζω για ανάπτυξη της περιοχής και μπερδεύομαι ανάμεσα στα εργοστάσια και τις βαριές βιομηχανίες που έχουν προσεγγίσει την περιοχή, τα ιαματικά λουρτά που δουλεύουν στην εντέλεια, ωστέ να καθαρίζουν τα ΣΚΑΤΑ σας! Και τα πολυάριθμα ξενοδοχεία, τα οποία απλά αφήνετε να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Μιλάμε για την ίδια περιοχή ή περπατάτε στο δρόμο σκυφτοί και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας.

Όταν μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη, για να καταλαβαινόμαστε, μιλάμε για έναν πεζόδρομο χωρίς αυτοκίνητα-λεοφορία-φορτηγά, μιλάμε για οργανωμένες καθαρές παραλίες, με υποδομές για τους λουόμενους, χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων- πάνω από τον δρόμο και όχι δίπλα στην σεζλόνγκ μας, φώτα στους δρόμους, ανάπτυξη και τόνωση της αγοράς, διευριμένα ωράρια, ξενοδοχεία-bar-club-restaurats, ΑΝΟΧΗ για τους 2 μήνες του καλοκαιριού από τους σκατίβλαχους κατοίκους, Events-parties-Θεματικές βραδιές-θεατρικές παραστάσεις κ.α. Αν εσείς έχετε δεί κάτι από όλα τα παραπάνω σημειώστε τα μου να τα επισκεφτώ και εγώ! Αυτό πάει να πεί τουριστική ανάπτυξη!

Η λογοκρισία στα blogs απαγορεύεται!

Ανώνυμος είπε...

εμεις να το αναρτησουμε γιατι τα περισσοτερα εργα γινανε με προχεορους διαγωνσμους για να αντιμετιπιστουνε πιο αποτελεσματικα οι αναγκες του δημου φιλε μου και δεν το κρυβουμε αλλωστε...οσο για τα μαυρα απο εκει φαινεται ποσο το κατεχεις το αθλημα ειναι εκφραση του τετριμιδα...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΜΑΥΡΑ το θυμασαι?

Ανώνυμος είπε...

Τι ηταν ετοιμο ρε παιδια?Ν α πω ενα παραδειγμα...Τα χρηματα για το κλειστο γυμναστηριο ειχαν βγει στο τελος του 2003..Ηταν αρκετο αυτο για να κατασκευαστει το γυμναστηριο?Δεν εγινε με ενεργειες του Τετριμιδα???...μελετη-διαγωνισμος κλπ..?Και αν ηταν ετοιμο και αυτο και το γηπεδο ποδοσφαιρου,τοτε γιατι και τα δυο εγιναν 2 χρονια αφου ανελαβε ο Ε.Τ.??Το προβλημα ειναι να βγαινουν τα χρηματα η να πιανουν τοπο??Αυτο εφτασε την Ελλαδα στο γκρεμο...το οτι δεν επιαναν τοπο τα χρηματα και οχι το οτι δεν υπηρχαν..

Ανώνυμος είπε...

Θα το επαναλάβω σχετικά με τα...
έτοιμα!!με τα έτοιμα αυτός που έφτιαξε το ποδοσφαιρικό είναι ακόμη 75000 μέσα!!
είδες ετοιμότητα;
εκτός αν σου αρέσουν τα εγκαίνια με παρόντα το κάθε ανύπαρκτο, οι αποζημιώσεις μελών Δ.Σ. με 70€/συνεδρίαση και η αναδρομική απαίτηση τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε μεγαλε δεν εβγαλε ουτε ενα μαυρο τιμολογιο...και ξερεις κατι?Δεν θα τον χειροκροτησουμε γι'αυτο...Αυτο ειναι η εφαρμογη του νομου.Μαξε αλλου για μαυρα χρηματα..Στο κατω κατω εσυ κατηγορεις,οποτε εσυ πρεπει να φερεις το τεχνικο προγραμμα να διαπιστωσουμε κατι εικονικο..Ξερα σκατα δεν κολανε παιδια..Ο Τετριμιδας σεβαστηκε το χρημα μας...Αυτο ελειπε και απ'το Δημο Μωλου και απο ολη την Ελλαδα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6.47 τι ακριβως εννοεις?Δεν καταλαβαινουμε τπτ..

Ανώνυμος είπε...

αν θυμαμε καλα το γηπεδο ειχε γινει θεμα επι γαλανη το οτι δεν κατοχυρωνε το διαγωνσμο στον φακιρη απο τα καμενα το θυμαστε?ακομα το λεει και οτι μετα αλλαξατε την μελετη .....αυτο ειναι εργο τετριμιδα....τι λετε?

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου εισαι βαθια νυχτομενος οσο και τα 70000 της ακτομηχανικης απο τον θησεα....

Ανώνυμος είπε...

Η διαδικασιες μεχρι να γινει ενα εργο ειναι πολλες..Δεν ξεμπερδευουμε με μια χρηματοδοτηση που στο κατω κατω βγαινει εαν εχεις γνωστο το βουλευτη και τη κυβερνηση που υποστηριζεις στην εξουσια..

Ανώνυμος είπε...

O 7:11 ΕΧΕΙ...
ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝ ΔΕΙ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

εσυ μιλας για εργο και εγω μιλαω για την αποπληρωμη της.....
για να μας πει ο Ε.Τ τι του ειπε ο μπαμπουκης σχετικα με την επένδυση των 5 δισ γιατι δεν εχει τοποθετηθει δημοσια ακομη....
ποια ειναι η γνωμη σου φιλε μου γιατι εγω μπορω να σου πω και παραπερα....για ρωτησε τον προσωπικα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ FAST TRACK!!
KATI ΣΑ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ..
ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!) ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ 15 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ..
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΑΤΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

oso gia to fast track einai megali magia file mou repas kai pali repas.....!!!!!!
kai exete kai to xrisma tou pasok....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ....
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παταργιας και ξερο ψωμι!Ψωμι και ελια Κωστας Παταργιας!!Αναπολειτε τη ζωη που κανατε τη τετραετια του ε?Αμ δε...

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΑΝ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΔΙΟΔΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ..
Υ.Γ. Η ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΛΕΠΩ..
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΘΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ;
ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΩΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ....Η ΞΑΚΟΥΣΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ Η ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ BEACH VOLLEY ΤΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ - ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ..

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτηλες παλιορουφιανοι του ανηκανου τετριμιδα πρεπει να μαθετε να μιλατε με επηχηρηματα. Πες τε μου ενα εργο που να αφηνει ο καλος διαχειρηστης σας για να ξεκινησει και να ολοκληρωθει την επομενη τετραετια. Αυτος βρηκε και ειχε κατι να ασχοληθει εκτος απο τη μασαμπουκα με το ρουλη. Ο επομενος θα βρει μονο μαυρα τιμολογια σαν αυτα που πληρωνε στον παιδικο σταθμο το προσωπικο και οχι μονο. Θα βρει τα χρεη μεγαλυτερα απο ποτε γιατι η τσιγγουνια δεν απεδωσε καρπους. Εκτος αν η απραξια ειναι μαγκια. Ψεμα στο ψεμα πηρε τοτε τις εκλογες με τη βοηθεια καποιων μετανηωμενων δεξιων. Τωρα σε ποιους απευθυνεται; Παντως μονο σε ηλιθιους μπορει να συμπεριφερετε ετσι και να τον πιστευουν. Με τις λεμονοκουπες τον περιμενουν. Λυπηθητε τον αλλα βαλτε τον στη θεση του.

Ανώνυμος είπε...

to zeugari xwrise alla me pion ta eblekse to eteron imisi?
min kaneis oti den gnorizeis?
8a se malwsw...
kai gi auto 8a sas afisei sta kria toy loutrou kai 8a klaite me mauro dakri.........

Ανώνυμος είπε...

Ποιον περιγραφετε ρε αστειοι οτι προστατεψε το δημοσιο χρημα; Αυτον που τα μασησε απο την αττικατ χοντρα; Ολοκληρο το βουνο κατεβασαν μπροστα στα ματια του κι αυτος κοιταζε να κανει αγορες με τα δωρακια που εξασφαλισε αντι να απαιτησει κανα χιλιομετρο ασφαλτινο για τα χωρια μας. Αν δεν ειναι ετσι τοτε γιατι κανεις μας δεν ειδε να φρεναρει η κατασπαταληση του φυσικου πλουτου μας επι ημερων του; Απλα γιατι αυτος και η παρεα του εφαγαν μονοι τους το φαγητο ολοκληρου του δημου μας. Και τωρα μυριζεται λουτρα κ.λ.π. για να ταϊζονται και τα δυσεγγονα του.

Ανώνυμος είπε...

το έτερο ήμισυ βρήκε δίοδο διαφυγής προσπάθειας για νέα λουσάτα ταξίδια στη πρωτεύουσα!!
το πιασες προφανώς!!
έτσι υλοποιείται το σύγχρονο ελαιο-μανατζμεντ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!! ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ, Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ????????

Ανώνυμος είπε...

kseretai exoume dio ladia to ena einai kalamon kai to allo kinas ennoeis? kanei kalo kai sto sinalagma ..esi poio 8a protimouses? ase kseroume to agno par8eno ka8ws itane kai i prwti fora....eisai la8os mega la8os...

Ανώνυμος είπε...

λάδι αγίου σεραφείμ προεδρικό μάλιστα!!

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαια τα εργα του Παταργια!!!5 ΒΡΑΔΙΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ.ΜΑΖΟΡΕΤΕς ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΑ,ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ(ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ),ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ...ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΟΝΟ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ..ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΝΟ..ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ''ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΛΑ'' ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ..ΤΟ 2002 ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥς ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥΣ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΙΝΑΣ - ΚΑΛΑΜΝ - ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ ΑΠΛΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΙ ΤΟΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ - ΓΗΠΕΔΟ 5*5 ΔΙΚΤΥΟ ΓΑΛΑΝΗΣ - ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΓΑΛΑΝΗΣ - ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΜΩΛΟΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΓΕΦΥΡΑ - ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΡΓΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΥΜΑΙΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ...ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ...Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ?
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΙΔΑ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ....ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΛΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ? ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

RIXTE LASPI MEATKSI SAS GIATI EMEIS KSEROUME TI EPILEGOYME.......

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μην ταλαιπωρειται την σκεψη σας,ας πουμε οτι οι υποψηφιοι ειναι τρεις,οι γνωστοι,με την μεθοδο της εις ατοπον απαγωγης ποιος υποψηφιος μενει τελευταιος? αυτος θα ειναι και δημαρχος...

Ανώνυμος είπε...

προς 8:31
το απωθημένο σε ποιο σχολείο στο μάθαν ότι γράφεται έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Μην ψαρωνετε με τα ορθογραφικα λαθη..Λες και δεν ξερουμε ποιοι καθηγητες και αρχιτεκτονες τα γραφουν..

Ανώνυμος είπε...

Η κλασικη και συνηθισμενη καραμελα της εκαστοτε αντιπολιτευσης...''Ολα αυτα που κανατε ηταν ετοιμα απο εμας!!!''Σε ποιον τα λετε ρεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παταργιας ο άνθρωπος που χρέωσε ως τα μπούνια τον Μώλο, ο Ε.Τ. που δεν κατάφερε να κάνει τίποτα το σπουδαίο πόσο μάλλοον να ξεχρεώσει έστω και΄1 ευρώ από δάνειο!!!

Πείτε μου ποιός από τους 2 έχει τα @@ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτια του Καλλικράτη???

Απάντηση... ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ!!!

Ο μόνος που έχει και θα έχει εως τις 17 Οκτωβριου πλήρη συνδυασμο (που δείχνει και τι δυνάμεις έχει) είναι ο Μάκης Αντωνίου.

Καιρος γαρ εγγυς λοιπόν για να αποδειχθεί αυτό που λέω πιο πάνω, καιρός γαρ εγγυς για την πανηγυρική νίκη του Μάκη από την πρώτη κίολας Κυριακη!

50% + 1 ψήφος!!!

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

αντί για στείρα αντιπαράθεση μήπως πρέπει να προτείνουμε κάποια πράγματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας;
π.χ. να ξαναπέσει άσφαλτος στη γερ. βασιλειάδη,να φωτιστεί καλύτερα η παραλία.

Ανώνυμος είπε...

Γερασίμου Βασιλειάδη: έτοιμες μελέτες ενταγμένες στο ΕΣΠΑ ανάπλασης από τον κόμβο στη ΔΕΗ εώς το παλιο X-RAY.
Υπαίτιος καθυστερησης? Κυβέρνηση ΓΑΠ

Φωτισμός: Μήπως θέλεις να σταματήσουμε τη γή να γυρνάει όταν ο ήλιος βρίσκεται ντάλα από πάνω??? έστι για να έχουμε όλη μέρα και όλη νύχτα φως.

Ο μόνος που φώτισε όλους τους δρόμους των Καμένων Βούρλων ήταν ο Μάκης ο Αντωνίου.
Μέχρι και πίσω στα λουτρά έβαλε, που προηγούμενες διοικήσεις δεν είχαν τολμήσει να βάλουν ένα καντήλι!

Ο νοών νοείτο

Ανώνυμος είπε...

λάθος βιασύνης: νοείτω

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

δε σε κόντραρα..
κάντε προτάσεις για όλα τα χωριά..
και το 20% από αυτές να υλοποιηθουν καλό θα είναι!!

Ανώνυμος είπε...

Προτάσεις όσες θες... Λεφτά δεν υπάρχουν!!!!!

Πόσο μάλλον όταν μπαινεις στον καινούργιο Δήμο με 4 κάτι εκατ. χρέος!!!!

Ο νοών νοείτω